Vill hem!

Sitter just nu i skolan. Vi har tillbringat 8 timmar här och nu återstår nästan en hel timme innan tåget går. I morse hade vi 4 timmar rörelseverkstad med diverse lekar och aktiviteter som sög musten ur en fysiskt och efter lunchen stod det dramaverkstad på schemat. 4 timmar då man måste vara skärpt och ha kreativiteten på topp. Kan inte påstå att man kände sig speciellt motiverad. Nu när vi äntligen fått sluta så vill man bara hem... men tiden då vi slutar klaffar inte riktigt med tågtiderna. Man vill ju bara hem och syssla med alla måsten som väntar där hemma och få i sig middag.

Känslan av tomhet i huvudet har infunnit sig totalt just nu. Vaaaaakum... så känns det! Är helt uttömd... finito... nada... Skulle jag lägga mig ner nu skulle jag säkerligen somna på 1 minut. Därför känns det lite tungt att man måste hem och laga mat, diska, dammsuga och läsa ett häfte tills i morgon. Får göra det i en bra ordning så jag får i mig ny energi via maten och sedan läsa, medan jag fortfarande kan hålla ögonen öppna och därefter dammsuga och diska, eftersom det är mer fysiskt. Kommer somna gott på soffan efter det...

I morgon är jag ledig. Det känns himla skönt. Då ska jag först och främst skriva ett paper som ska lämnas in i morgon eftermiddag som ska behandla den text jag ska läsa ikväll. Förhoppningsvis ska jag hinna med lite tvätt och sådana nödvändigheter innan det är dags att bege sig till jobbet vid 17.30. När det är avklarat vid 22 kommer jag nästa ha helgkänningar!

Sådär ja, då har jag slagit död på några minuter genom att skriva detta. Skönt, skönt... Snart dags att bege sig till tåget.
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0