Krasslig

Som jag skrev igår så skulle jag ge mig ut på en joggingrunda innan det var dags att slå sig till ro i soffan, men det blev aldrig av. När jag hade stängt ner bloggen och skulle byta om så slogs jag av en plötsligt sprängade huvudvärk. Helt från ingenstans. Blev helt seg och när jag la mig i soffan höll jag på att somna. Huvudvärken håller fortfarande i sig och det irriterar mig, för jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu. Ska jobba hela helgen 6.30-16 och det är för tätt inpå att avböja nu.

Nog om det...

När jag läste min Topphälsa-tidning härom dagen såg jag en adress till en intressant blogg. Skribenten heter Anna J.D Jacobsson och bloggar om sin viktnedgång. Hittills har hon lyckats gå ner 51kg sedan 15:e januari 2007.Helt enastående bra jobbat! Hon har inte exprimenterat med några pulverdieter eller andra konstigheter, utan bara ställt om kosten och lever ett nytt hälsosamt liv. Hon är ett levande bevis på att det är den enda vinnande vägen till ett bättre liv och bloggen har blivit så pass läst och omtalad att den nu resulterat i boken Vägen från 137 kg.

På hennes sida finns många inspirerande recept på nyttig och god smalmat och hennes inlägg är även de fyllda av inspiration till hur man lyckas gå ner i vikt och må bra. Bland annat finner man en "kom-igång-guide och en lathund för vad man ör ch inte bör äta. Det kan jag rekomedera att man tar sig en titt på om man är nyfiken. För de som känner för att besöka henne så hittar ni henne på www.metrobloggen.se/vagenfran137kg

Idag måste jag inhandla mat. Är i akut behov av frukt och grönsaker. Jag blir så deprimerad när jag öppnar kylskåpet och ser att det enda som finns där i frukt- och grönsaksväg är några simpla äpplen och en halväten gurka. Jag vill se färg när jag öppnar kylskåpet. Det ska finnas paprikor, sallad, morötter, tomater, apelsiner, melon och massa annat som man blir glad av blotta anblicken. Även fruktkorgen ser dyster ut nu. En ledsen banan och en citron... Den som brukar vara fylld med kiwi, ananas, avokado, lime, druvor etc. Det ska jag råda bot på om någon timme, så fort jag orkar sätta mig på cykeln och trampa iväg till Willys. Då ska jag även in på Intersport och köpa vinterjackan som jag har lagt undan.

Nu återstår det bara att gå ner 1 hg till innan jag totalt gått ner 6 kg. Känns rackarns bra! Känns som om det inte finns något stopp på den här positiva cirkeln. Vart ska det sluta?

Ha en skön start på helgen allesamans. Njut av att vara ledig lite för mig med, för det kommer inte jag kunna göra!
Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0