Dagens happenings

I morse när vi åkte till skolan såg vi en älg som stod och betade från ett träd precis intill vägen. Jag blev helt fascinerad för jag har aldrig sett en älg i verkligheten i hela mitt liv. Det är lite komiskt. Snart 22 år gammal och har aldrig sett en älg. Jädrar vad maffiga de är. Hur stor som helst och den bara stod där och glodde ut på vägen helt orädd. Vilken smäll det skulle ha blivit och den hade fått för sig att springa rätt ut i vägen och man inte hunnit stanna. Världens mardröm att få upp den bjässen på motorhuven. 

 


För övrigt har dagen rullat på som planerat. Seminariet på morgonen gick bra. Det var ganska intressant och man fick en djupare förståelse för boken vi läst, som stundtals var ganska knepig. Efter det hade vi ett möte med gruppen och sammanställde en reflektion som jag sedan renskrev på datorn medan jag väntade på skjutsen hem. 


Nu sitter jag och kollar mejlen och alla bloggar som jag följer. Läste precis ett mejl från min mor om att min systerson Edwin fick en kusin igår. Edwins pappas syster och hennes man fick sitt första barn, född två månader för tidigt. Det blev en flicka! Hon var beräknad den 24/6 men tycktes vilja ut och se världen mycket tidigare än så. Hon vägde 2 kg prick och mår alldeles utmärks. Behöver inte ens ligga i kuvös, men måste stanna på sjukhuset åtminstone 3-4 veckor för observation. Välkommen till världen lilla tösen! 

Hej hopp.

Kommentarer
Postat av: Frida

Ja, fy fasen! Tänk att få in den genom rutan... Ajajaj! Stora som as. Kul att du ÄNTLIGEN fick se en! =)

2009-04-21 @ 20:08:04
URL: http://vigubban.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0