Lördag

God morgon

Idag vaknade jag pigg och utvilad klockan 7.00, ca 30 min innan klockan skulle ringa. Det kändes bra. Var tvungen att sätta klockan för ringning idag för att jag skulle iväg på inskolning på mitt nya helgjobb. Jobbar på Sodexo och ska städa på Kappahl. Jag gick upp och gjorde i ordning en ordentlig frukost med fil, flingor, ett äpple, macka med ost och paprika (brödet jag bakade igår kväll) och en kopp grönt te med citronsmak. Efter den dunderfrullen kände jag mig rejält fit for fight. Drog på mig jobbarkläderna och begav mig ut på en morgonpromenad. Var ute i så god tid att jag hann gå en omväg för att få lite motion. Skulle möta Martina utanför Konsum 8.55. Vid 9 började vi genomgången av dagsrutinerna. Det var inte så svårt. Efter att ha arbetat en hel sommar med industristäd var det här ganska behagliga arbetssysslor och arbetsmiljö. Dessutom jobbar man bara mellan 9-11 vilket gör att man inte behöver gå upp smärtsamt tidigt och hinner med så mycket mer än bara jobb den dagen. Strålande!

Nu ska jag åka ner till biblioteket och lämna tillbaka en bok. Sedan bär det av upp till Jysk och ÖB. Ska köpa blomlådor till balkongen och plantera lite fina blommor. Det behövs lite färg därute för att dämpa den trista betongkänslan.

Vid 17-tiden kommer Michaela som ska sova över här i natt. Vi ska laga mat tillsammans och mysa. Det ska bli jättetrevligt. Vi ska laga kyckling, klyftpotatis och tzatziki. Har köpt hem en massa frukt så vi kan göra fruktsallad till efterrätt om vi orkar. Måste ju spara en lucka till godiset till filmen sen. Hehe.

Over and out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0