Det går bra nu, kompis det går bra nu...

Nu när jag inte längre äter mina otäcka p-piller, som förvandlade mig till ett deprimerat godismonster, så har jag börjat se skillnad på siffrorna på vågen utan att ha gjort någonting speciellt. Nästan 2 kg är borta sedan jag slutade i torsdags förra veckan. Jag antar att kroppen först och främst har gjort sig av med vattenansamlingar, men alla kilon som försvinner är bra kilon. Suget efter att ständigt ha någonting att tugga på är också borta och det är en stor framgång. Jag känner inte längre att jag skulle kunna döda för en påse godis eller chips. När vi var på utomhusbio i torsdags köpte jag en påse godis för att ha någonting till filmen, men det konstiga var att jag mest åt för ätandets skull, för att det hör till. Jag var egentligen inte speciellt sugen över huvud taget. Dessutom började jag ana lite dåligt samvete när godiset var slut, bara för att jag hade ätit någonting jag egentligen inte behövde. Så har jag inte heller känt på länge. Tidigare åt jag bara utan att tänka… Undra om det var så att de där jäkla pillrena raderade ut mitt sunda förnuft också? Jag slutar aldrig förvånas.

Det kanske är nu min onda cirkel äntligen vänder? Jag har äntligen återfått min glädje och känner motivation för att ta tag i både träningen och kosten. Nu är det ju bara jag själv och min kropp som bestämmer - inga läskiga hormoner som jävlas med mig.

Fortsättning följer…

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag känner samma sak; jag har motivation att börja träna och minska i omfång! Lycka till tjejen :)

2009-08-09 @ 16:13:41
URL: http://dolphin.blogg.se/
Postat av: Mia

Gud vad skönt för dig! Jag ska nog också sluta att äta p-piller. Mår skit typ hela tiden, kanske beror på dem. Lycka till med träningen! Kram// Mia

2009-08-09 @ 21:04:26
URL: http://mysketches.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

Det var en jättebra helkväll ute :D

2009-08-10 @ 11:39:47
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Frida

Hoppas hoppas!!

2009-08-10 @ 18:54:55
URL: http://vigubban.blogg.se/
Postat av: anna caroline.

vilka piller var det, om det inte är för privat?

2009-08-10 @ 22:09:40
URL: http://lussefiasko.blogspot.com
Postat av: Linda =)

Gött för dig! Känslan att vara så sugen så man kan döda för något gott, den är inte rolig.. :o

:D / Linda =)

2009-08-11 @ 20:30:20
URL: http://liindamariiah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0