Grand finale

Gårdagskvällen blev riktigt lyckad. Vi var ett gäng på ca 14 personer som samlades hemma hos mig och festade. Dessvärre gick vi ner till öltältet alldeles för sent, så vi kom inte in på grund av den enormt långa kön. Det var en kö som slingrade sig som en lång orm längs hela långsidan av tältet, över cykelbanan och ner till Åhlénsentrén. Eftersom det redan var proppfullt i tältet rörde sig kön obetydligt, så vi bestämde oss för att gå till Statt istället. Det var ju i alla fall roligare än att stå i kö resten av kvällen. De hade gratis entré kvällen till ära och det var prima för en fattig student som mig. Kvällen på Statt bjöd på liveband som spelade en massa gamla goda hits som vi dansade till natten lång. Jag skulle ha avrundat min kväll tidigt på grund av att jag skulle upp och jobba idag, men jag blev kvar till stängningen vid 02 i alla fall. Sen blir det ju alltid att man står utanför och pratar med en massa folk som man känner, så jag var nog inte i säng förrän 03. Som tur var drack jag bara två glas vin och en drink på hela kvällen, så det var inga problem alls att komma upp i morse.

Nu ska jag ta och röja undan gårdagskvällen här hemma. Sedan är det dags för lunch och eventuellt en eftermiddagspromenad. Jag måste börja tänka på motionen igen, för den har legat nere allt för länge nu (två månader, gaaah!!!) . Mitt elaka halsvirus är äntligen borta så det borde vara okej att börja träna lite försiktigt igen. Jag blev lite avundsjuk när jag passerade Friskis & Svettis i morse och såg en hel drös med människor köra spinningmaraton på torget utanför föreningslokalen. 10 timmar spinning – vilken utmaning. Men de såg ut att kämpa på imponerande bra!

Ikväll blir det utgång igen – den fjärde i ordningen den här veckan. Det är inte likt mig att gå ut så mycket, men är man ledig under Katrineholmsvecken så är man. Under de senaste fyra åren har jag alltid jobbat såhär års, vilket har gjort att jag inte kunnat göra så mycket på kvällarna när jag börjat 7.00 dagen efter. Nu har jag tagit igen det rejält i år istället kan man säga. Ikväll är det finalkvällen av Katrineholmsveckan - öltält och uppträdande på torget med Idolvinnaren Kevin Borg.

 

Det är alltid lika sorgligt när man går därifrån på lördagsnatten och vet att de ska packa ihop alla festligheterna. Då dröjer det ett helt år tills nästa gång stan vaknar till liv igen. Godnatt Katrineholm!  


Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Sofia Werlin

håller verkligen med dig om det. Dålig stil faktiskt.

Jag har god lust att radera hela min lista och bara lägga till de man verkligen läser..

Som din t.ex :)

2009-08-08 @ 15:35:31
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; mitt problem är att jag slutade med p-piller jag var bättre när jag åt. urch jag blir verkligen förskräcklig

2009-08-08 @ 18:40:15
URL: http://litenniniz.blogg.se/
Postat av: Helen

hej.. va kul att du följer mig å känner att jag kan ge dig motivation. . jag har ju precis börjat (igen) att tappa lite i vikt men jag känner mig helnöjd med det jag har fixat hittils..du har ju varit jätteduktig du me.. ska läsa lite i din blogg å se hur det går för dig å hur du kämpar.. har du nån diet eller gör du som jag.. försöker äta "normalt" och skippa godsaker åsså lite motion på det??

ha en trevlig lördag så hörs vi mer..

kram Helen å du stort pepp till dig

2009-08-08 @ 20:58:03
URL: http://helensviktresa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0