Idag bär det av

Idag är det söndag och det innebär att jag ska ta mitt pick och pack och flytta till Emil tillfälligt medan de stambyter i min lägenhet. Jag spenderade större delen av kvällen igår med att packa kläder, hygienprodukter och katternas saker. Sedan var jag tvungen att tömma alla öppna ytor i köket och riva ut allting i badrummet – inte en pryl får vara i vägen för byggjobbarna. Till sist avslutades kvällen med att bära upp dörrarna från källarförrådet och sätta upp de som skydd för att det inte ska komma in en massa slipdamm mellan kök/vardagsrum och toalett/vardagsrum. Ingenting ser nu ut som vanligt här hemma och det känns väldigt jobbigt. Även katterna tycks ogilla det som är i görningen - de beter sig oroligt och svansar efter mig hela tiden. De går runt och undersöker alla saker som jag har flyttat på och tittar i påsarna som står packade i hallen. De förstår så väl att det är någonting skumt på gång. 

Jag har otrolig separationsångest eftersom denna flytt inte är självvald. Det får mig att inse att jag inte är redo på långa vägar att säga farväl till den här lägenheten. Jag har liksom blivit ett med den sedan första stund. Som tur är får jag återvända om en månad ungefär och då har jag fått ett topprenoverat badrum på köpet – inte illa!

Nu ska jag fortsätta med de sista förberedelserna och sedan blir det till att plugga en stund. Har lite att läsa inför seminariet på onsdag. Förhoppningsvis kommer den där elektrikern och fixar min tv lite senare idag också. Uh, det är många bollar i luften just nu.

Jag önskar er ett gott avslut på helgen.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0