Inte varje dag man är lite "dagen efter" på en torsdag

Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon. Jag kom i säng rätt sent i natt och vid sänggåendet var man ju inte helt nykter. Vi spenderade större delen av gårdagskvällen i stadsparken och kollade på Sensusrocken. Vi använde våra koftor som filtar och så satt vi och drack öl och hade allmänt trevligt mellan klockan 18-23. Det var många bra band som spelade - dock väldigt högt. Jag glömde att ta med öronproppar så jag gjorde mig en nödlösning. Jag hittade en Åhlénspåse i min handväska, så jag drog bort lite plast och knycklade ihop det och stoppade in det i öronen. Det isolerade bort det värsta ljuden jättebra, men kliade fruktansvärt. När de sista banden hade spelat gick vi till öltältet. Det var väldigt mycket folk ute och det är ju alltid trevligt. Efter besöket i tältet var jag och Alex hungriga så det blev det en sväng till Venezia – kycklingrulle och Hawaiipizza. Mums!

Ikväll ska vi återigen till stadsparken – utomhusbio den här gången. Filmen som visas heter Be kind rewind. Har aldrig hört talas om den, men enligt beskrivningen låter den rätt rolig. Den börjar klockan 21.30, lagom då det börjar skymma. Vi ska gå dit i god tid så att vi får en bra plats i sluttningen på gräsmattan, ungefär där vi satt igår. Fast ikväll ska vi ha med oss ordentligt med filtar – både för bekvämlighetens skull och för att skydda oss från alla myggor. Mina ben ser ut som prickigkorvar efter gårdagen och det kliar outhärdligt.  

 

 

Dags att kila till affären och köpa kattsand nu. Felix kissade i badkaret i morse för att han tyckte att det var för lite sand i lådan. Sorry baby!
Over and out

Kommentarer
Postat av: [email protected]

hej! tack så mycket!!! jo den är svart/vit. eller black and grey som de kallar det!! haha! laddad inför skolstarten? bara två veckor kvar! kramar

2009-08-06 @ 16:06:39
URL: http://biggggan.blogg.se/
Postat av: carro

Låter som du har det toppenbra! Vilka roliga saker ni har i katrineholm. Vi har oxå utomhusbio men det börjar ju typ tio o då sover ungarna.. typiskt att ha småbarn! Hahah

kram

2009-08-06 @ 18:28:18
URL: http://snuttungar.blogg.se/
Postat av: Ronny

Ramlar runt på mer-Trafik och stannade till här bara för att lämna en kommentar att du haft besök.

2009-08-07 @ 00:00:53
URL: http://www.metrobloggen.se/krhnke

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0