Övning ger färdighet

Gårdagen blev en riktigt lyckad kväll. Först inledde vi kvällen med en förfest och sedan begav vi oss till Henhouse för att kolla på några band som spelade. De var grym duktiga och folket tycktes uppskatta musiken då golvet nedanför scenen var fyllt med glatt dansande människor. Det var fullt drag där från det att vi kom vid 22-tiden till att vi gick någon gång efter 03.

Innan vi lämnade förfesten igår gjorde Zara jättefina bakåtkammade hollywood-lockar på mig med en plattång. Med mitt typiskt skandinaviska hår är det inte lätt att få till en schysst volym, men hon fick till det så himla snyggt! Kanske inte så konstigt med tanke på att hon är frisör, haha. Hur som helst - jag har tidigare försökt mig på detta hemma på egen hand men det har inte gått så bra. Jag får inte in någon bra teknik vilket resulterar i att håret inte gör alls som jag vill. Nu under eftermiddagen har jag suttit och finkammat youtube på olika hårstylingklipp och försökt imitera deras tekniker. Det blir ändå inte riktigt lika snyggt som igår, men det tar sig! Får jag öva några gånger till kanske det ger sig. Övning sägs ju ge färdighet!

 

 


Kommentarer
Postat av: Linnea Bergsten

Sv: Sorry för sent svar. Vi kanske kan ses någon dag i veckan om du är ledig någon dag?

2009-12-13 @ 19:14:17
URL: http://familjenlonnfeldt.blogg.se/
Postat av: Sofia

lockar med plattång, den var ny! :) hoppas det går bra för dig.. själv har jag en helt sprillans ny locktång som aldrig är använd, försökte mig på den en gång, men det gick inte så bra.. Den är lite knepig, men det är väl bara till att öva! Som du :) Kul att helgen vart lyckad. Kram på dig

2009-12-13 @ 20:09:38
URL: http://stumpah.rocas.net/
Postat av: FATMA | sångerska

bra videos :)

2009-12-13 @ 21:51:46
URL: http://fatmas.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

Hoppas att din helg var bra :)

2009-12-14 @ 11:21:26
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Sophie

vilka bra videos med tips! :) har du fler bra tips/videos du vet för att snygga till håret? :)

2009-12-14 @ 16:12:47
URL: http://iheartfashion.blogg.se/
Postat av: Soffan

Nu blev jag sugen på att pröva plattång :-) Kanske nåt att önska sig av tomten ...

2009-12-14 @ 18:37:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0