Måndag

Idag har vi repeterat vår teater och slutdansen inför genrepet på onsdag och det första uppspelet på Campus på torsdag. Det börjar kännas lite smått nervöst nu, men både replikerna och koreografin sitter någorlunda. Ska bli skönt att snart få testa det på riktigt på scenen i Musikens Hus där premiären ska äga rum nästa vecka. Kommer ju bli en del saker som blir annorlunda, eftersom platsen vi tränat på inte överensstämmer med den riktiga scenen.

 

Usch, man skulle kunna tro att min fredagen den 13:e ägde rum igår eftermiddag. Som jag skrev så grämde jag mig över mitt halvsnuskiga kylskåp, och efter en stund bestämde jag mig för att städa det. Som sagt... jag öppnade det och skulle börja plocka ut alla saker. Plockade ur mjölken, smöret, lite grönsaker, ett paket blåbärssoppa och tar sedan tag i asken med keso, och vad händer? Jo, jag tappar fanskapet! Keso över hela golvet.... bra start! Oj vad motiverad jag var att fortsätta när det skiten var upptorkat. Hur som helst... jag fortsatte! Hittade ett halvt paket jäst som verkade ha blivit gammalt och torkat, och när jag tog tag i det smulade det sönder och föll ut över det nytorkade golvet. God damit... Jag ville bara skrika rakt ut! Tog fram dammsugaren och dammsök upp jästsmulorna och fortsatte plocka ur resterande saker ur kylen. När jag skulle montera dän en hylla för att diska den, råkade jag bryta av en liten plastplupp som ska hålla hyllan på plats. Det var fan droppen! Tog dammsugaren och dammsög ur smulorna och torkade av det värsta med disktrasan, sen fick det vara nog. Riktig turdag! Sicket skit...

 

Som tur var vände vinden tills darling kom hem från Strängnäs. Vi köpte pizza och efter det var det dags för min alla hjärtans dag-överraskning i efterskott. Det var riktigt uppskattat! Har nog aldrig sett någon äta så mycket kladdkaka förut, haha. 

 

Min fina kladdkaka med geléhjärtan jag bakade åt darling         

 

 

Mina hemmagjorda kärlekscheckar som han fick

 

Även kissarna hade alla hjärtansdag-mys... Sweet like sugar!

 

Nu ska jag ta och plugga lite. Måste skriva en reflektion om arbetsgången under de här produktionsveckorna som varit. Känner mig såå laddad. Känner jag mig själv rätt så kommer jag inte få ett jota gjort... Måste verkligen ta mig i kragen. 

Rock on,

ciao.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0