Teaterpremiär

Idag har vi haft teaterpremiär inför ca 100 barn och pedagoger. Det var så himla roligt. Dock var det väldigt annorlunda att spela inför barn, eftersom de är så spontana. De pratade hela tiden under pjäsen och lade sig i våra repliker, vilket ibland gjorde att man kom av sig lite. Vissa barn var till och med så entusiastiska att de var halvvägs upp på scenen… När vi dansade slutsansen drog plötsligt en flicka tag i min svans, så det tog tvärstopp. Som tur var hade jag nålat fast svansen i byxorna det sista jag gjorde innan jag gick hemifrån i morse, annars hade jag blivit av med den. Hade ju varit lite snopet. Över lag flöt allting på som planerat, bortsett från att en liten flicka blev rädd och började gråta när vi tog fram den uppblåsbara krokodilen. Det var lite synd… Hoppas de inte kommer att ha mardrömmar i natt. 

Nu är jag inne på dag 2 på mitt 8-veckorsprogram. Läget är fortfarande under kontroll, men jag var galet sugen på godis igår kväll. Gick och lade mig tidigt bara för att slippa tänka på det. Har träningsvärk efter gårdagens styrketräningspass. Det måste ha varit väldigt effektivt, för såhär stel och konstig brukar jag inte bli, trots att jag stretchade jättenoga. Det är som tur är vilodag idag, så det hinner säkert lugna sig till morgondagens pass. Idag ska det bara fokuseras på kosten.

Frukost: Havregrynsgröt
Lunch: Quinoasallad
Middag: Ugnsbakad fisk med grönsaker (rester från igår…)
Mellanmål: 1 äpple, 1 päron, 25 g solrosfrön och 25 g russin.
Dricka: Minst 1,5 - 2 liter vatten

Nu ska jag byta om och äta lunch och sedan gå ner på stan för att handla på bokrean. Har kollat ut några GI-kokböcker som jag vill ha.

Skepp å hoj


Usch, idag är det ju semmeldagen kom jag nyss på... Inte stod det någonting om semlor i mitt dietprogram. Beklagligt - vem ska man klaga till? Att hela världen måste vara fylld med frestelse överallt. Det är hopplöst. Vart man än är och vad man än ska göra så möts man av god mat och dryck, fika och snacks. Det är inte lätt för en som som jag, som knappt kan stava till karaktär...

Den ljuvligt goda, men ack så förbjudna...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0