Torsdag

Idag känner jag mig äntligen bättre från min släng av influensa. Jag är på benen igen och har kunnat slutföra mitt portfolioskrivande och lämnat in den. Känns bra att ha det avklarat, men den där gnagande ångesten över att man aldrig blev riktigt nöjd har som vanligt infunnit sig.

Bortsett från att ha pluggat har jag inte gjort så mycket idag. Måste ta det lungt några dagar till eftersom man fortfarande är i risk för nya infektioner efter att ha varit krasslig. Är ju ganska vanligt att man kör igång direkt i 180 när man har varit sjuk, för att man ligger så mycket efter med allting, och så blir man dålig igen... Det vill jag verkligen inte.

Skola i morgon för första gången på ett bra tag nu. Känns som om man har varit ledig i evigheter... På sätt och vis skönt att komma igång igen, även om man kommer att vara lite trögstartad.

By the way, jag har skaffat mig en stegräknare. Har tyvärr inte hunnit använda den så mycket ännu eftersom jag mestadels har legat halvdöd i sängen sen jag köpte den. Har haft den på mig halva dagen idag och hittils visar den 5092 steg. Man ska gå minst 10 000 steg per dag och det hoppas jag att jag kommer överstiga i morgon när jag ska ha den på mig hela dagen. Ska bli spännande att se vad den kommer att visa...

Sovdags nu,
godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0