Kämpig dag

Hjälp vilken tung dag det här har varit hittills. Jag började jobba klockan 06.00 i morse och på grund av att det var den första arbetsdagen var jag jätterädd för att försova mig. Därav sov jag oroligt och vaknade stup i kvarten och trodde att jag hade glömt ställa alarmet, råkat stränga av det i sömnen eller något annat dumt. Tror inte att jag fick en hel timmes sammanhängande sömn under hela natten. När klockan väl ringde vid 04.50 jag väldigt trött och det tog emot att kliva upp ur min sköna säng – dessvärre fanns det ju inget annat val. Väl framme på jobbet slog det mig att jag knappt mindes ett jota av genomgången från i torsdags – jag kände mig totalt disorienterad. Som tur var hade jag fått en checklista som jag kunde följa och jag hoppas att jag inte glömde någonting.  Det kommer säkert ta några dagar att vänja sig, men sedan är man ju inne i rutinen...

Det har blivit en hel del tabbar gjorda idag och väldigt mycket onödigt krångel. Bland annat råkade jag glömma stänga av vattnet innan jag drog bort munstycket från slangen och fick därmed en rejäl dusch över hela mig. Jag såg ut som en dränkt katt. Jag mindes från förra året att det var någonting man var tvungen att komma ihåg gällande det där jäkla munstycket, men jag kunde inte komma på vad. Det blev jag ju ganska snart varse om, haha.

Usch det känns som om det kommer att bli fyra långa veckor framöver. Arbetssysslorna är fysiskt tunga och det är så tråkigt att arbeta själv - übersocial som jag är. Mina fötter är redan helt svullna pga. skyddsskorna och det värker i hälarna. Det skulle inte förvåna mig om jag får tillbaka mina problem med hälsporrarna efter den här arbetsperioden. Mina fötter klarar inte av stela skor utan dämpning, men utan dem får jag inte vistas i fabriken. 

 

 Rena döden för mina stackars fötter...

 

Nu måste jag snabbt göra i ordning någonting ätbart innan jag svälter ihjäl. När jag kom till jobbet i morse slog det mig att jag hade glömt ta med mig lunch. Jag har alltså jobbat hela dagen med enbart två smörgåsar med skinka och ett äpple som bränsle. Kanske inte så konstigt att jag är trött och slö i skallen?

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0