Näst sista jobbdagen avklarad

Idag tog jag mig friheten att sluta lite tidigare än vanligt. Jag snabbade på med allting jag skulle göra så att jag blev klar till kl.13. Det kändes som en lagom gå-hem-tid för dagen. Vid lunch bjöd SKF på grillning i gjuteriparken. Alla hungriga gubbar (och jag) hopades runt grillen och hoppades på att få en bit mat. det gäller ju att passa på när det bjuds. Gratis sägs ju alltid vara godast. Det bjöds på korv, potatissallad, rostad lök, gurkmajonnäs och läsk – smaskigt värre. Efter det skrovmålet fick jag totalt paltkoma och gick på lågvarv resterande tid av dagen.

Nu måste jag gå ut på en promenad med min tjuriga kisse som står och skriker halsen av sig vid dörren. Han har inte varit ute på flera dagar på grund av dåligt väder och mattes extrema trötthet, så han är rejält rastlös vid det här laget. Efter det ska jag ta och laga mig lite mat och fixa matlåda till imorgon. Känns skönt att veta att morgondagen är sista arbetsdagen i den där svinstian för i år – enorm befrielse.

 

Felix på promenad. Min fina pojke :)

 


Kommentarer
Postat av: carro

Skönt med sista arbetsdagen. =) Lite semester innan skolan börjar igen. Hoppas att du snart mår bättre, när jag läste igenom alla frågor man skulle svara på så hade jag nog 10 stycken av dem...

kram

2009-07-30 @ 14:16:22
URL: http://snuttungar.blogg.se/
Postat av: Verran

SVAR:Haha,ja det är nog svårt så jag tänkte nog ha den som prydnad, ananrs får man väl slå sönder den och äta i bitar antar jag ;)

Jag håller med dig ang de med coca cola smak, mums, tyvärr hade de inte den sorten =P

Hoppas du känner dig ok idag?

Kramar <3

2009-07-30 @ 16:48:53
URL: http://verraan85.blogg.se/
Postat av: Petra

söt katt! :)

2009-07-30 @ 17:06:51
URL: http://petras.blogg.se/
Postat av: Cicci

Vilken fin katt :)

2009-07-30 @ 23:01:53
URL: http://lifeofcicci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0