Sjukskrivning

I morse när jag vaknade höll jag på att få en chock. Jag kände mig ovanligt utsövd, och när jag kollade på klockan fick jag svar på varför. Klockan var 06.05 - jag ska vara på jobbet klockan 06. Jag har inget som helst minne av att jag stängt av alarmet, men det måste jag ah gjort eftersom jag dubbelkollade att jag ställt det igår kväll. Jag måste ha stängt av klockan på grund av att min kropp var/är i fruktansvärt behov av sömn. När jag klev upp ur sängen kände jag en olidligt sprängande värk i mitt vänstra öra. Jag försökte ignorera det och skyndade till jobbet utan varken frukost eller morgondusch. Två timmar klarade jag att uthärda smärtan, sedan gav jag upp. Jag letade upp närmsta telefon och ringde till vårdcentralen - fick komma dit till klockan 9.00. Undersökningen visade att jag bara hade en rodnad i örat, men att det inte skulle medicineras för tillfället. Blev det värre eller långvarigt skulle jag höra av mig. De tog även en massa andra prov eftersom jag haft ont i halsen i över en månad. Svaren på det skulle jag få på fredag. Under tiden är jag sjukskriven för att vila och kurera mig.

 

Jag har nu ringt runt som en tok och stört min semesterfirande kollega och min chef för att ordna att någon tar mina arbetstimmar de kommande dagarna. Känns rejält pissigt att ringa in någon som behöver avbryta sin semester för min skull. Men vad ska man göra? Jag måste ju vila om jag ska bli kvitt det här skiten någon gång...

 

Nu är det vila i soffan som gäller. Jag ska inte lyfta ett finger under resten av dagen - te med honung, film och mys med katterna.

Ciao


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hoppas du blir bättre snart. Jobbigt att ha haft halsont så länge

2009-07-14 @ 16:20:13
URL: http://sayajennyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0