Tisdag 7 juli

Jaha då var dag två avklarad på jobbet. Bara 18 dagar kvar då... Jag räknar ner i antal dagar, för det känns mindre jobbigt än veckor. Hmm, vem försöker jag lura? Hur jag än vrider och vänder på det är det ju lika långt i alla fall, men men... Jag var så pass pigg i morse att jag kunde gå och jobba, trots att jag vaknat dyblöt av febersvettningar flera gånger under natten. Idag kändes mina arbetssysslor inte lika snurriga och påfrestande, men det kanske beror på att jag inte hade KappAhl mellan 8-10. Idag var jag bara på SKF. Imorgon är det återigen delat pass med SKF 6.00-7.50, KappAhl 8.00-10.00 och sedan SKF igen mellan 10.00-14.00. Ett jäkla rännande!

 

Shit vad det regnade idag. Vattnet stod som spön i backen och skapade stora översvämningar runt fabriken. Precis när det regnade som värst var jag klar på den östra sidan och var tvungen att förflytta mig (på cykel) över till västra området. Jag stod och väntade och väntade på att regnet skulle lätta, men det blev snarare bara värre. Efter ca 20 minuters väntan kom en av de SKF-anställa och erbjöd min skjuts, för att han var tvungen att åka över till andra sidan och laga en läcka i taket. På vägen möttes vi av stora översvämningar och fick ta en lång omväg för att inte riskera att bilen skulle fastna i vattenmassorna. Det var nog en himla tur att vi gjorde, för senare såg vi flera stycken som blivit stående just där. Tänk vad lite vatten kan göra stor skada.

 

Usch jag är så himla chokladsugen. Antar att det är väldigt pms-relaterat. Jag sitter och tänker på den där nya Marabou med jordgubb. Någon som har provat den? Jag har inte hunnit smaka den ännu och det känns som om det är på tiden. Dessvärre är den svår att hitta i affärerna här runtikring. Hittills har jag inte sett den i en enda butik... Ska ta mig en vända upp till Kvantum, för de brukar ha bra utbud - där finns den säkert. Håll tummarna!

 

Den ser bra smarrig ut. Jordgubbar är gott och choklad är gott - tillsammans kan det väl inte bli annat än jättegott, eller? Det återstår att se!

Kommentarer
Postat av: Sofia Werlin

det var faktiskt gott :D

2009-07-07 @ 14:44:19
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: carro

Jag tycker den är supergod! =)

2009-07-07 @ 18:56:43
URL: http://snuttungar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Finns i Coop Extra i lövåsen ;)

2009-07-10 @ 22:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0