090610

I morse var jag tvungen att gå upp vid 8 för att infinna mig hos syrran och hennes sambo klockan 9. Jag skulle vara barnvakt åt deras son under förmiddagen. Vi tog en långpromenad med vagnen runt Djulö allé och tittade på kossorna som betade i hagen. Det var väldigt fascinerande. Efter ungefär en timmes promenad begav vi oss hemåt och undkom regnet med bara några minuter – phu. När vi kom in var jag helt genomsvett. Helt otroligt hur mycket jobbigare det är att gå power walk med barnvagn. Det borde man bannemej göra oftare. Någon som har ett barn med respektive barnvagn som man kan låna, hehe?

Sitter just nu och bara fördriver tiden framför datorn. Har ingenting vettigare för mig förrän jag ska iväg och träna 18.15. Jag har bokat in mig på ett pass skivstång, så ikväll ska det hårdtränas vill jag lova. Kommer med största sannolikhet ha spaghettikänsla i armarna imorgon, men det är bara bra för då vet man att det har gjort nytta. Efter passet ska jag lata mig i soffan framför tv:n med gott samvete. Ser fram emot det redan!

Over and out

Kommentarer
Postat av: Sofia Werlin

Vad kul att du gillade det:)



och skönt att höra att det inte bara är jag som kämpar. Ska lägga till dig på bloglovin, alltid skoj att följa andras resa :)

2009-06-10 @ 19:36:09
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

Tack :)

du ligger på min bloglovin nu med, skoj med nya bloggar och särskilt om bloggaren själv är som mig, försöker tappa några kilo :D

2009-06-10 @ 20:17:20
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

sv: jag var med i viktväktarna förra året innan jag skulle ta studenten och då gick jag ner rätt mycket. Men tyvärr la jag av under sommaren och sen tappade jag motivationen. Nu har jag skrivit in mig där igen och jag har börjat träna. Så nu har jag tappat några kilo.



Ska väga mig imorgon igen och hoppas på ett minus på vågen :)

2009-06-10 @ 21:40:50
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: carro

Hehe du kan få låna min lilla ligist!! =) Hur länge vill du behålla honom? Nää skoja bara. Heheh

kram

2009-06-11 @ 12:46:37
URL: http://snuttungar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0