Ben & Jerry´s

Jag har länge funderat på att prova Ben &Jerry´s-glass. Jag har sett dem i affären flera gånger men antingen varit för snål eller haft beslutsångest och gått därifrån utan på grund av att jag inte kunnat välja. Man vill ju liksom inte riskera att köpa fel när den lille rackaren kostar så jäkla mycket. Nu har jag suttit och kollat på hemsidan och försökt luska ut vilken sort som skulle passa mig bäst. Jag kom fram till att Cheesecake Brownie borde falla mig i smaken väldigt väl. Är det någon som har smakat den och kan ge ett utlåtande? Eller har du smakat någon annan av alla dessa smaker och hittat en personlig favorit?

Vilken smak anser du att jag borde smaka först?

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag stod och kollade på de där glassarna på Willys sist vi var där. Men var för snål och tog en billigare större glass i stället. Men de ser himelskt goda ut...

2009-06-16 @ 09:01:26
URL: http://linda-tunstrom.blogg.se/
Postat av: Emma

I USA tror jag att jag provade alla, mina favorit är den som heter Cherry Garcia. Den finns inte här, men kanske där du bor =) Annars är det faktiskt ingen av dom som är dålig ;) (Fast den med bara vanilj tkr jag är onödig att betala så mkt för då den bara sakar om vilken vanilj som helst) Lycka till i ditt B&J-köpande! =)

2009-06-16 @ 12:38:12
URL: http://ebohman.blogg.se/
Postat av: Sofia

Alla jag har smakat är SUPER GODA! Finns inte en enda jag inte gillat som jag smakat :) och den du funderar på har jag smakat och gillat!

bohemian raspberry är oxå väldigt, väldigt god. Som sagt, alla jag smakat har vart riktigt goda :)

Själv har jag köpt hem deras två nya sommarsmaker som jag ska testa :)

2009-06-16 @ 22:11:37
URL: http://www.stumpah.rocas.net
Postat av: Frida

Bohemian raspberry! Tveklöst... Har aldrig smakat en så jäkla god glass tidigare.



http://vigubban.blogg.se/2009/february/jag-har-hittat-den.html

2009-06-17 @ 17:01:42
URL: http://vigubban.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0