Långtråkig söndag

Idag har jag varit segare än segast. Jag låg och halvsov i sängen till klockan två då Emil kom och ringde på dörren. Han hade inte sagt att han skulle komma förbi, därför undrade man ju vem det var som kom och störde mig i mitt sovande. Visst, det var dags att gå upp, men jag hade sagt att jag skulle sova bort hela för- och eftermiddagen och då ville jag ju göra det också. Men men... 

Gårdagen blev rätt lyckad. Vi hade förfest hos Emil och det blev en hel del folk till slut. Väldigt roligt att träffa alla vänner som är hemma nu över sommaren. Det är ju så sällan man ses nu för tiden då alla är utspridda i vårt avlånga land. Jag skulle varit nykter igår, men på grund av att jag var på så pissigt humör var jag tvungen att dricka lite för att ens orka vara kvar på festen. Det blev till slut för jobbigt att sitta nykter bland en massa folk som bara blev fullare och fullare. Efter två öl och två shot blev det i alla fall genomlidligt. Senare begav vi oss till Statt. Det var sjukt mycket folk ute så vi fick stå och köa en bra stund för att komma in. Väl därinne dansade vi en del och gick runt och minglade bland allt folk. När de stängde drog majoriteten av de jag festat med på efterfest, men jag var alldeles för trött. Jag ville hellre hem och sova, så jag knallade hem ensam i regnet. Jag gick sakta och lät regndropparna piska i ansiktet och det var så skönt eftersom jag visste att jag skulle hem och krypa ner i min varma säng. Ni skulle sett hur jag såg ut när jag kom in – dränkt katt deluxe… och alldeles zebrarandig av sminket som runnit ner längs kinderna.

Nu ska jag bege mig ner till Friskis och köra ett baspass i förhoppning om att bli lite piggare. Det kommer att gå trögt, men så får det vara ibland.

Ha en skön avslutning på helgen allesammans.
Over and out

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad kul! Själv är jag också lärare i grund och botten, men när jag gick ut fanns det inga sådana jobb så det fick bli ett i förskolan istället. Men om några år tar jag gärna ett kliv högre upp i åldrarna. Vad läser du för inriktning då?

2009-06-14 @ 22:18:54
URL: http://rosoraroroda.blogg.se/
Postat av: DamnCat

Ja, det är ju lite otäckt, speciellt när det handlar om att man göra sig illa :/ Ja, kolla upp det där, lika bra bra att vara på den säkra sidan!

2009-06-14 @ 22:25:49
URL: http://www.metrobloggen.se/DamnCat
Postat av: Ida

Hej och tack för kommentaren! Känner igen det där med att det blir mest kurslitteratur, så nu försöker jag läsa så mycket annat som jag bara hinner, medan sommaren ändå regnar bort! ;) Ha det bra, och välkommen tillbaka till min blogg! :)

2009-06-15 @ 00:02:55
URL: http://idasbokblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0