Lördag och vinet står på kylning

Jaha, då var man hemkommen från stranden med en lätt brunare nyans. Jag kan egentligen inte riktigt förstå varför man är så besatt av att vara brun, men så är det bara. Man känner sig genast så mycket fräschare och till och med lite smalare (?). Jag åkte ner till stranden ensam och la mig och solade, men redan efter en liten stund tycktes jag höra en bekant röst närma sig. Det var min kompis Loreta och hennes syster från Polen som är i Sverige och hälsar på. De slog sig ner bredvid mig och det är ju alltid trevligt med sällskap. Vi låg och solade ca 2,5 h men sedan fylldes hela himlen med stora tjocka moln och då kunde man ju lika gärna åka hem.

 

Sitter just nu och funderar på vad man ska äta till middag. Har ingenting tinat som jag kan laga och att tina någonting nu tar ju evigheter... Känner mig väldigt sugen på en kebabtalltik, men det ska jag försöka undvika. Jag brukar kunna vara bra på att ta lite av varje av det jag har hemma och slänga ihop någonting. Det får nog bli en sådan variant idag. Vad ska ni äta?

 

Nu ska jag bege mig ut i köket. Så fort jag har fått i mig någonting ätbart blir det en dusch och sminkning. Vid 18-tiden kommer det att börja droppa in folk som är festsugna. Vin och trevligt sällskap framåt kvällen alltså. Härligt värre!

Over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0