Tisdag

Usch det är knappt så jag vet vilken dag det är idag. Är väldigt trött för att jag hade svårt att somna i natt. Jag låg vaken till långt efter klockan 2 och vred och vände mig. Inte hjälpte det att min ena katt bökade runt som en liten gris i sängen heller. Hon kunde tydligen inte bestämma sig hur och var hon skulle ligga. Istället roade hon sig med att störa mig, suck. För att fördriva tiden medan jag låg vaken började jag fundera på vad jag önskar mig till den stundande födelsedagen. Jag funderade även på om och hur jag ska fira min födelsedag. Kom inte riktigt fram till någonting vettigt, så jag ska tänka på saken ett tag till. 

 

Snart ska jag ut och promenera Djulörundan tillsammans med Linda. Det ska bli skönt att komma ut och få lite frisk luft. Dessvärre är inte vädret det bästa, men vad gör det? Motionen blir ju detsamma ändå. Fast inte hade det skadat met lite sol? När jag kommer hem vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Darling jobbar till sent i eftermiddag och lägenheten är kliniskt ren efter gårdagens storstädning. Träna gjorde jag igår och motionen för dagen kommer att vara avklarad i och med långpromenaden, så vad kan man hitta på? Jag känner mig rastlös av blotta tanken. Tips och idéer, någon?

 

Ciao


Kommentarer
Postat av: nina

sv; jo men man blir så irriterad

2009-06-09 @ 10:55:35
URL: http://litenniniz.blogg.se.
Postat av: Lotta

SV: så sant så sant! Jag har aldrig förstått varför man ska mörda någon! Det är helt klart det värsta man kan göra! De som gjorde brottet var ju unga de med.. Varför göra något sånt?

2009-06-09 @ 12:51:33
URL: http://blondiielotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0