Då var det redan söndag...

...igen. Rackarns vad tiden går. Man hinner ju knappt fatta att man är ledig innan det är över. Har inte hunnit göra någonting speciellt den här helgen. I fredags somnade jag i soffan klockan 21. Lutade mig lite mot darlings bröstkorg och vaggades till sömns av hans hjärtslag. Var hur trött som helst. Luften gick ur mig totalt efter att ha avklarat helhetsansvaret på praktiken under veckan. Igår jobbade jag mellan 9-11 och sedan gick jag hem och gjorde absolut ingenting. Hade behövt pluggat, städat och massa andra måsten men jag la mig på sängen och sov istället. Det var kanske lika bra så att jag kunde hålla mig vaken lite längre än till 21 i alla fall. På kvällen bjöd jag darling på middag. Baconfyllda köttfärsjärpar med ugnsrostade grönsaker, kall sås och sallad. Det blev omåttligt populärt. Jag lyckades igen så att säga, haha. Efter maten drack vi kaffe, åt mörk choklad och druvor. Riktigt myspys!

Idag har jag bara ägnat min tid åt pluggandet. Har skrivit klart både uppgiftsplaneringen och utvecklingsplanen. Har även jobbat med B-uppsatsen och känner för en gångs skull att jag kommit någon vart. Det känns bra. Ska fortsätta med den imorgon efter praktiken. Det gäller att lägga på ett kol nu om man ska hinna.

Dags för lite motion nu. Ska ut och jogga. Ska ta det ganska lugn eftersom det är första rundan efter min brakförkylning. Vågar inte ta några risker, men kan å andra sidan inte låta bli att träna nu när motivationen är uppe. Igår blev jag sjukt sugen på att skaffa gymkort till sommaren. Det ser ganska mörkt ut på jobbfronten och då har man ju all tid i världen att träna istället. Tåls att tänkas på!

Det lutar åt ett kort på Hälsogymet till sommaren. Vad tror ni om det?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0