Händelserik måndag

I morse kändes det som om jag satt fast i tuggummi i sängen. Min kropp förmådde sig inte att gå upp alltså. Jag tryckte på snooze flera gånger tills jag nådde smärtgränsen och verkligen var tvungen att gå upp. Gjorde mig i ordning och åt frukost och promenerade bort till praktiken. Ganska underligt ändå att jag hann gå och dessutom kom i tid, så mycket som jag segade bort tiden under morgonen. Idag började kroppen-temat som ska hålla på den här veckan och nästa. Skoldagen började med ett Röris-pass. Alla elever samlades på skolgården och gympade tillsammans. Var man inte pigg innan så blev man kan jag säga. Efter gympan hade vi en lektion om kroppens sinnen. Barnen fick göra en bok om hjärnan. Imorgon ska vi arbeta om synen.

Oj vad det kurrar i min mage. Tror det börjar bli dags att pallra sig ut i köket och fixa i ordning lite middag. Vad ska man hitta på idag tro? Tror det blir överblivna köttfärsjärpar som jag ska lägga i ett tortillabröd (fullkorn) med sallad och matlagningsyoghurt. Det kan nog bli gott. Lite likt tacos...

Godkväll allesammans,

Ciao.

 

Hehe skojigt. Så fungerar jag med... Kan inte hålla mig om jag har någonting gott i närheten. Ordet spara är mycket sällsynt i mitt vokabulär.


Kommentarer
Postat av: Pusslaren

taxi ^-^

2009-05-12 @ 15:01:37
URL: http://pusslaren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0