Oh happy day

Jag vet inte riktigt vad det är som gör det, men jag är så himla väl tillmods idag. Jag känner mig både pigg och glad. Uppsatsen är inskickad och klar, solen skiner och jag är ledig tills torsdag nästa vecka. Kanske är det som gör det, haha. Sitter just nu här och äter Piggelin och njuter av känslan av att det snart är sommarlov. Det återstår endast en skoldag, sen är hela år två på utbildningen avklarat. Smått obegripligt… Tiden har gått så fort. Mindre än hälften av utbildningen kvarstår, sen är man färdigutbildad lärare. 

Är precis hemkommen från Axelssons lagerutförsäljning. Cyklade dit i världens motvind - trodde aldrig att jag skulle komma fram. Väl där hittade jag en svart klänning med kort ärm, en ljus jeansklänning med ¾-ärm och två tunna långärmade cardigans (en svart och en hallonröd). Detta till det förmånliga priset av 249,50 kr. Som hittat för en reavarg som mig!

Vad ska man hitta på nu då? Jag känner mig lite rastlös… Ska väl ta och snygga till lite här hemma. Finns en del att plocka med om man säger så. Städning och sånt har kommit lite i skymundan när uppsatsen har fått allt fokus på sistone. Dags att ta igen allting nu.

 

Ciao 

 


Kommentarer
Postat av: carro

Oh vilket kap du gjorde! =) Visst är det skönt att sommarlovet är nära nu. =)

kram

2009-05-27 @ 19:29:31
URL: http://snuttungar.blogg.se/
Postat av: Lotta

SV: Men det var en bra idé. Blommor och té funkar ju alltid! :D

2009-05-27 @ 20:00:14
URL: http://blondiielotta.blogg.se/
Postat av: mia

Härligt att du är så glad idag! =)

2009-05-27 @ 23:09:28
URL: http://miary.blogg.se/
Postat av: Linda

Tänkte prova på den där dieten där man bara åt frukt och drack te och vatten du skrev om för några dagar sen. Verkar ju som ett bra sätt att få ut alla gifter och ändå få äta lite. Annars brukar det ju vara så att man bara ska dricka massa äckliga saker. Ses på lördag... Kram

2009-05-28 @ 08:13:30
URL: http://linda-tunstrom.blogg.se/
Postat av: Verran

SVAR:Tack,de var goda oxå :)

Hur är det med dig idag då?

Kram <333

2009-05-28 @ 11:39:16
URL: http://verraan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0