Nu är det bara att vänta.

Hej!

Din betalning är mottagen. Beställningen är under bearbetning.

Kom ihåg att leveranstiden kan vara upp till 4 veckor så ha tålamod och vänta på meddelande om leverans som skickas till dig via e-post.


Sådär, nu har jag betalat in pengarna till försäljaren av klösträdet. Jag fick dock ändra min beställning till en annan modell då den jag ville ha inte fanns hemma i beige. Det skulle dröja flera veckor, minst, innan den med runda kojor i beige skulle komma in i lager igen och det orkar jag inte vänta på. Otålig som jag är valde jag istället den med trekantiga kojor, som var en av dem jag valde mellan från början. För katternas skull gör det ju detsamma vilken de får, det är bara jag som tycker att den andra var mer estetiskt tilltalande. Å andra sidan är den jag nu beställt säkert mer tilltalande för katterna då den har lite fler lekmöjligheter med kryphål, tunnlar och liknande. Jag tror att det blir kanon!

Nu återstår den svåra biten - att invänta leveransen. Den beräknas vara mellan 2-4 veckor. Jag är så fruktansvärt otålig och avskyr att vänta. Jag som person vill att allting ska hända nu (helst igår) och det kan vara rätt frustrerande. Jag måste lära mig att var sak har sin tid och att det inte är farligt att vänta. Den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge, som man brukar säga.

(klicka på bilden för förstoring)
Trädet som jag beställde från början, som var slut i beige.




Detta träd i beige blev det till slut!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Menar en tjejs namn som börjar på A, men hennes blogg börjar på K..!

2009-11-17 @ 14:46:26
URL: http://bellaellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0