Grönt och skönt

Hösten och mörkerperioden tycker jag är tedrickandets årstid. Finns det någonting bättre än en stor kopp te med honung, en varmt filt och ett par sköna tofflor på fötterna för att må bra i höstmörkret? Svårslaget! Därav begav jag mig ut på jakt efter en gigantisk tekopp och ett gott te idag. Jag gick in i en kaffe/tebutik och bad om att få dofta mig igenom den tedjungel de hade att erbjuda - det var en hel del kan jag säga. Efter att ha luktat på ett flertal sorter fastnade jag rejält för en som hette Grönt och skönt. Det var ett grönt te med smak av citron, limegräs, hallon och jordgubb. Det lät som en utmärkt blandning och jag köpte mig ett hekto för att prova. Det kan jag verkligen rekommendera!

Vidare begav jag mig in på Indiska i ett försök att hitta den gigantiska tekopp jag länge drömt om. I de tidigare butikerna som jag har letat i har kopparna antingen varit för små, för vida eller för dyra. Nu hittade jag äntligen den perfekta - både snygg, perfekt storlek och till ett överkomligt pris. Nu kan jag lova att det blir en hel del tedrickande framöver. Jag har hittills druckit en kopp av den nya ljuvliga sorten samt en kopp grönt citruste - det börjar kännas i blåsan, haha.


Nu ska jag ta min nyfunna vän och sätta mig i soffan och titta på tv innan läggdags. Imorgon är det hemmastudiedag och den ska tillbringas framför datorn med febrilt kartläggningsskrivande.

Godnatt


Kommentarer
Postat av: Anonym

Den är jätte fin :) och teet lät super gott :)

2009-09-28 @ 22:19:52
Postat av: sofie (dillen)

Ååh vilken fin kopp! :) Grönt och skönt blir nästa téinköp här hemma då! :)

2009-09-29 @ 07:15:29
URL: http://stadslantis.wordpress.com
Postat av: Pusslaren

hihi tack :3 ååh, du ska dricka MINTTE. det är min drog haha ^^ duger med vilket budgetmärke som helst, just nu har vi Friggs (dom som gör riskakor du vet xD) <3

2009-09-29 @ 07:22:59
URL: http://pusslaren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0