Morgonstund har guld i mun

God morgon


Sitter just nu här med min nya fina tekopp innehållande gårdagens inköp grönt och skönt - fantastiskt gott. Jag ser verkligen fram emot att botanisera mig genom tedjungeln under hösten, i jakt på ytterligare nya favoriter. Jag har fått några intressanta tips av en inbiten tefantast och de ska självklart provas. Vem vet vad man annars skulle kunna gå miste om?

För övrigt står det hemtentaskrivande på planeringen idag och det ska jag ta tag i om en stund. Även en omgång städning skulle sitta på sin plats. Helst av allt skulle jag vilja träna ikväll också, men jag vet inte om jag vågar. Jag har varit lite kraxig i halsen de senaste dagarna och det är ju sällan en bra kombo med träning. Synd att riskera att bli sjuk på riktigt! Fast en promenad i det underbara höstvädret skulle jag kunna kosta på mig - det borde inte göra någon skada.

Ha en underbar dag,
önskar en fantastiskt nöjd och glad LittlePaloma.


Kommentarer
Postat av: bella

hallå bruden :)!

Ahh va kul om vi läser samma saker, kan vara kul att diskutera ;)!



kram

2009-09-29 @ 13:25:00
URL: http://bellaellas.blogg.se/
Postat av: Bella

vi har en massa olika böcker, exemplevis barn i början av monica westerlund, barn utvecklar sitt språk bjar och liberg, känner du igen dom??



kram

2009-09-29 @ 13:27:48
URL: http://bellaellas.blogg.se/
Postat av: Bella

Lagt till dig i min blogglista nu ;)

2009-09-29 @ 13:29:23
URL: http://bellaellas.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag fick ett te av Annis på jobbet i julklapp för något år sedan som hette "Vänskapste". Tror att det kanske finns på Cayenne eller Ninas kammare eller nåt. Det var supergott! Smak av kanel så perfekt vid jul!

2009-09-30 @ 17:21:38
URL: http://vigubban.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0