Klarade utmaningen

Yes, jag klarade träningsutmaningen som jag skrev om härom veckan. Jag var osäker på om det skulle gå och var t.om. på håret att avboka passet i morse, men gav mig till slut fan på att det skulle gå. Nu har jag alltså kört ett gympamania bestående av tre timmar gympa, core, aerobics, afro och dans.

Till en början gick det obeskrivligt segt och varenda steg ingav känslan av att vilja ge upp. Håll ut, lite till bara, du klarar till pausen, tänkte jag och försökte peppa mig själv. Efter 1,5 h var det vätskepaus då det bjöds på frukt och mineralvatten och sedan drog vi igång igen med ytterligare 1,5 h träning av olika slag. Efter pausen gick det betydligt lättare eftersom kroppen fått i sig lite ny energi. Då var det bara att köra på max enda till slutet. Under sista låten blev det sådant tryck i lokalen av alla motionärer som gav sin sista energi - trodde nästan att byggnaden skulle lätta från marken. Jösses vilken kick det gav!

Nu ska jag laga i ordning en rejäl lunch och försöka få i mig ordentligt med vätska. Resterande del av eftermiddagen lär bli lugn i återhämtningens tecken. Kvällens planer står fortfarande öppna - återstår att se vad det kan tänkas bli. Förslag, någon?

Kommentarer
Postat av: Sofia

SV: Jo, man jag brukar oftast lyckas.. Men ibland skiter det sig och då blir man less :P Men var ju mest typiskt med Adidas skorna, där jag redan har ett par i nästan samma modell, då tror man ju inte att det ska va så stor skillnad på storlekarna :P Men tydligen!

2010-04-17 @ 17:13:42
URL: http://sofianyström.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0