Ut på hal is

Idag har jag varit och ätit jullunch med jobbet - min sista träff med Sodexofolket till och med. Eftersom jag fick skoljobbet som jag sökte har jag nu sagt upp mig på städ från och med den 8 januari. Det ska bli riktigt skönt att äntligen få helgerna fria och slippa gå upp och jobba var eviga lördag som jag har gjort de senaste 1,5 åren. Vi konstaterade att jag har varit ledig EN lördag (på min kusins student) och mina kollegor förundrades över att jag har stått ut med studier måndag till fredag och sedan jobb lördag, vecka ut och vecka in. Konstigt nog har det inte bekymrat mig nämnvärt, mer än att jag har känt mig låst emellanåt och inte kunnat åka iväg spontant över helgen. Från och med januari blir det ändring på den saken!

Efter jullunchen tog jag mig en sväng förbi djuraffären intill mammas jobb och sedan en kaffetår uppe hos mami. Därefter begav jag mig ner på stan för att köpa pepparkaksdeg och formar inför helgens pepparkaksbak. Hör och häpna, men detta julbak är ett önskemål från min karl. Kanske inte för att det är så roligt att baka, utan för att han älskar pepparkaksdeg. Jag befarar att det inte kommer att bli så många pepparkakor bakade när han beskriver vilken fanatisk degälskare han är, haha. Det återstår att se.

Nu under kvällen har jag varit hos Frida och köpt ett par skridskor. Äntligen kan fröken löken vara med och åka skridskor tillsammans med barnen istället för att stå bredvid och frysa arslet av sig. Det är verkligen på tiden - ut på hal is med mig bara. Jag skulle ha köpt en klänning av henne också, men den var dessvärre för stor över bysten (!!!), vilket aldrig har hänt förut i denna världshistoria. Det blev en liten besvikelse faktiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0