2 timmar och 24 minuter senare...

Oj vilken lat dag det här har varit. Först sovmorgon till 10.30 och därefter en sen frukost framför tv:n tillsammans med Felix. Efter frukosten fick jag för mig att se Sex and the city-filmen igen och mysa nerbäddad i soffan med en kopp kaffe. Fråga mig inte för vilken gång i ordning jag såg den filmen, för jag tappade räkningen någon gång efter 10 tror jag. Och inte var det sista gången heller, haha.

På tal om SATC - 120 dagar kvar till Sex and the city 2 har världspremiär. Känns som en smärre evighet!

Två timmar och tjugofyra minuter senare hade jag fått min välbehövliga dos av New York-pinglorna och deras härligt glamorösa liv och fick genast lite energi att göra någonting vettigt. Städning och träning närmare bestämt. Det ser för taskigt ut här hemma och min lathet får det att krypa obehagligt i kroppen, så det blir träning kl. 17.15. Låter väl som en ganska schysst plan efter att ha agerat strandad val i soffan halva dagen?

Vad har ni gjort en dag som denna?

Kommentarer
Postat av: Jossan

Älska den filmen alltså :) Hoppas nr 2 är lika bra!

2010-01-28 @ 07:36:25
URL: http://josefina.blogg.se/
Postat av: Jossan

Älska den filmen alltså :) Hoppas nr 2 är lika bra!

2010-01-28 @ 07:36:46
URL: http://josefina.blogg.se/
Postat av: Sofia

Tack! Jaa det är verkligen jätte skönt :) Funderar på denna utbildning; http://www.kulturturism.com/index.htm

Den verkar bred o bra, verkar som man inte låser in sig på ett spår, utan man har många valmöjligheter när man är klar. Och pratade med chefen för skolan, och hon sa det att det är de som är meningen eftersom man oftast inte vet vad man vill.. Så det låter verkligen som en skola/utbildning för mig! :)

2010-01-28 @ 13:23:54
URL: http://stumpah.rocas.net/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0