Förbannade skitdag

Usch vad jag är på dåligt humör just nu. Hela den här dagen har varit piss rent ut sagt! Dagen började med en försening på 25 minuter, vilket gjorde att vi kom sent till arbetsgruppsträffen. Det kändes lite surt med tanke på att det var vår första träff och vi hade väldigt mycket inplanerat som vi skulle ordna med. Framåt lunch fick jag världens huvudvärk och kände mig jättehängig och det fick mig att glömma att jag hade ett avtalat möte med en tjej nere i entrén på Bomull kl.12. Hon skulle köpa en bok av mig och det hade jag inte en tanke på (fast jag hade boken med mig). Ljudet på mobilen hade jag dessutom avstängt - hörde varken meddelande eller sms. Efter föreläsningen klockan 15 såg jag mina 5 missade samtal och 3 nya sms. Fy fan vad jag skämdes! Tjejen var fortfarande kvar i skolan, som tur var, så jag fick min bok såld och hon blev glad och nöjd till slut.

Oturen fortsatte, för tåget hem som skulle avgått 15.29 var försenat och lämnade inte Norrköping förrän 16.15. Det fick mig att tappa tålamodet helt och inte blev det bättre av att jag dessutom skulle missa mitt träningspass kl.17. Förbannade jävla SJ alltså - samma visa varenda år när snön kommer. Bläääh vad sur jag blir! Och nu vill jag bara lägga mig i soffan och glo på film, men tror ni inte att alla ex av filmen som jag vill se (Sommaren med Göran) är uthyrda på Konsum här intill?! Den har varit uthyrd varje dag i en vecka nu.

Allting är emot mig idag känns det som. Inte ett rätt alltså!

Kommentarer
Postat av: Frida

Usch usch! Dagar som dessa vill man ju bara lägga sig ner och grina. Tur att de inte kommer så ofta! Hoppas helgen blir bättre... =)

2010-01-29 @ 22:12:15
URL: http://vigubban.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0