Ledighetskoma

Jag tror jag har fallit in i något slags ledighetskoma. Vad det gäller skola och så gör jag liksom inte många knop om dagarna, ändå närmar sig tentan med storsteg. Det känns som om jag bara förtränger allting - gör som strutsen och stoppar huvudet i sanden. Det är bekvämast så! Förhoppningsvis vaknar jag väl upp så småning om, när det börjar hetta om knutarna ordentligt.

Idag vaknade jag i alla fall väldigt utvilad klockan 8.00. Tyckte dock att det kändes lite väl tidigt för uppstigning en ledig dag, så jag somnade om till 10.30. Hoppsan! Efter det har det inte hänt mycket. Jag färgade håret nyss, det är väl det enda. Har konstaterat att jag borde ha tagit en mörkare nyans eller gjort någon mer drastisk förändring. Jag är så feg och tar alltid samma färg over and over again och det är tråkigt. Hur gör folk för att vara så vågade med hårfärg och frisyrer? Jag har en kompis som vågar testa allt och det hon nästan hunnit göra vid det här laget. Det har varierat alltifrån svart, chockrosa, rött, platinablont och frisyrerna har varit allt mellan rastaflätor och delvis rakade helcrazy frisyrer. Om jag så hade en bråkdel av hennes mod att förändra mig så skulle jag vara glad. Gumman, du är grym!

Vad är den mest vågade förändringen i frisyr/hårfärg du har gjort?

Hmm, har hört det ryktas om att det är en gå-ut-dag idag. Inte för att jag ser nyttan med det just nu, men vi får se hur det blir. No plans yet!
Ciao

Kommentarer
Postat av: my

Jag har haft alla hårfärger man kan tänka sig.. verkligen! min syster utbildade sig till frisöer i sthlm när jag gick i högstadiet och jag var hårmodellen och provkaninen. Jag har gjort det mesat med mitt hår.



P to the K

2010-01-05 @ 22:11:00
URL: http://lovelymy.blogg.se/
Postat av: Linnea Bergsten

Sv: Hehe, det är lätt att trycka fel ibland =) Jag tyckte också att maten lät god, så det är ju i alla fall en person som förhoppningsvis kommer att tycka om det =P

2010-01-05 @ 22:25:44
URL: http://familjenlonnfeldt.blogg.se/
Postat av: Bella

TACK :)

Jag har haft riktigt mörkbrunt.., gör aldrig om det. Har du sett färgen jag ska ha nu?

kram

2010-01-06 @ 13:43:17
URL: http://bellaellas.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja, det är lite tråkigt när det avslöjas så :( tyckte det var en kul grej :P en rolig idé!

2010-01-06 @ 14:07:39
URL: http://emmchen.blogg.se/
Postat av: sofie (dillen)

Min mest vågade hårförändring färgmässigt är nog från råttfärgat till hennarött. Tog ett par månader innan man vande sig!



Nu är jag lite småsugen på dreads men de verkar vara lite bökiga att ta hand om, måste läsa på mer..

2010-01-07 @ 12:52:41
URL: http://stadslantis.wordpress.com
Postat av: nicole nokz fältskog

oj, tills igår hade jag jättemegarött hår, har provat skitmånga frisyrer nu, bästa polarn här i sveg är frisör ifrån uppsala :P stora möjligheter hehe och har provat de flesta färgerna, även de extrema :) det är bara att prova, gillar man det inte går det ju att ändra ;)

2010-01-07 @ 21:06:04
URL: http://nokzinc.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0