Segaste dagen på länge

Idag har jag varit i skolan på kursintroduktion för den nya kursen Leda - lärande och utveckling. Jag hade inte hunnit läsa in mig så mycket på kursinnehållet innan introt så jag kände mig smått vilsen. Själva presentationen och genomgången av kursen blev rena korvstoppningen och efter en stund slutade jag automatiskt att lyssna, för det som sades var så tröttsamt. Det hon sa gick på tok för snabbt och mängden information på en gång var helt åt skogen. Det var min första känsla av den nya kursen, vilket inte var allt för upplyftande. När man är kursansvarig för en kurs i pedagogiskt ledarskap hade jag faktiskt förväntat mig en bättre och mer pedagogiskt upplagd introduktion. Låter inte det rimligt så säg?

Tack och lov blev vi släppta lite tidigare än planerat från introt så att vi kunde åka hem med 16.32-tåget istället för 18.32. Det var en enorm lättnad eftersom jag nu har hunnit äta en rejäl middag i god tid innan träningen och hunnit med en stunds vila. Hade jag kommit hem med det sena tåget hade det antagligen blivit enormt stressigt, om jag ens kommit iväg på träningen över huvud taget. Jag har ingen som helst lust eller ork att träna ikväll egentligen, men planerat ÄR planerat. Inga undanflykter!

Innan kursintroduktionen idag blev det en vända på stan. Vi hann inte så mycket på en timme, men ett par träningsbyxor och en överdragströja blev det. Helst av allt hade jag velat haft ett nytt linne med inner-bh, men något sådant hittade jag inte som föll mig i smaken. Får helt enkelt leta vidare.

Kommentarer
Postat av: Josie

Åh, vilken söt katt i headern:)

2010-01-25 @ 18:50:56
URL: http://josiieliive.blogg.se/
Postat av: Claudia

Hej hej, kikar in och önskar en bra start på veckan! =)



Kram!

2010-01-25 @ 18:51:10
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Josie

Jaha, okej. Söta var de i alla fall. :) Jag har också två små älsklingar. :)

2010-01-25 @ 19:05:02
URL: http://josiieliive.blogg.se/
Postat av: Linnea Bergsten

Sv: Tack så mycket! Jag försöker verkligen laga bra mat varje dag. Och ska man gå ner i vikt så är det viktigt att man håller sig till matlistan också, och inte köper snabbmat istället =P

2010-01-26 @ 13:39:32
URL: http://familjenlonnfeldt.blogg.se/
Postat av: fian

hej fin blogg, kolla gärna in på min blogg och lämna en kommentar :)

/fian♥

2010-01-26 @ 18:29:31
URL: http://ssofijaah.blogg.se/
Postat av: Linnea Bergsten

Sv: Du är väldigt välkommen att prova Wii Fit. Det ser inte så jobbigt ut, men för mig är det jobbigt. Är hur otränad som helst =P

2010-01-26 @ 18:52:50
URL: http://familjenlonnfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0