Händelserik dag

Idag har jag varit och jobbat i Eskilstuna tillsammans med Katarina. Vi höll knappt på att komma iväg för nyckeln till firmabilen var på villovägar och när den väl var funnen var spolarvätskan i bilen slut. Vi åkte en bra bit utan att knappt se någonting alls, men det löste vi på en rastplats längs vägen genom att tömma en vattenflaska på rutan och köra lite med vindrutetorkarna. Alla sätt är bra förutom de dåliga, det må jag säga. Väl framme i Eskilstuna tog vi följe av Anna till företaget ute i Torshälla där vi skulle städa. Det var en kontorslokal där vi skulle göra en grundlig storstädning från golv till tak. Det var måttligt roligt och det känns i knäna nu efter att ha krypit längs väggarna och skurat golvlisterna med borste och trasa. Sicket skitgöra!

På vägen hem körde vi lite vilse på vägen ut ur Torshälla, men för övrigt gick allting smärtfritt. Jag hade väntat mig några tabbar eftersom jag inte alls är van vid att köra bil, men med min utmärkta co driver gick allting prima. Nu hoppas jag bara på att jag kommer att få jobba mer utanför stan för att få öva upp min körvana.

Väl hemma i stan bar det av till Malmenbadet för ett efteremiddagsdopp. Vattnet var dessvärre isskallt så det var snabbt i och snabbt upp igen - badkruka som jag är.

Nu under kvällen har jag bakat det sista inför födelsedagsfikat imorgon. Det kommer att bjudas på tryffelkladdkaka med grädde och jordgubbar, amerikanska blåbärsmuffins, chokladcupcakes, havrekakor och kokoskakor. Nu hoppas jag innerligt att det kommer att komma många fikasugna gäster imorgon så att jag blir av med allting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0