Längtar till helgen

Är det inte skamligt att man ska behöva jobba om dagarna när det är såhär fint väder? Jag mår dåligt över att behöva gå in i fabriken där det är mörkt som i en gruva, dit solen aldrig når. På rasterna tar jag min kaffekopp och går ut och sätter mig på en bänk i solskenet. Då är det bra svårt att slita sig och gå in igen när plikten kallar.

Jag är precis nyligen hemkommen från en långpromenad tillsammans med Hilda. Det blev en rejäl vända i rask takt i ca. 1,5 timma och det kändes riktigt skönt. Vi pratade om att göra detta oftare och peppa varandra till mer motion för vi behöver röra på dödköttet båda två. Är det dessutom såhär fint väder finns det ju inga som helst ursäkter för att inte bege sig ut och förena nytta med nöje, det vill säga promenera och prata strunt. Bättre att göra det under en promenad än att sitta på en uteservering med en latte och en glass, för sol får man ju på sig hur som helst.

Om det är någon som behöver ett promenadsällskap eller vill anmäla sig som ett frivilligt sällskap till mig, hör av er. Ungefär kring 16-tiden efter jobbet är lagom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0