Gott till fikat

Idag när jag var nere på stan och handlade lite råkade det slinga ner ett paket av de nya Ballerina Kladdkaka i min varukorg. Det var absolut inte vad jag gick in i affären för att köpa, men så blir det ibland. Jag har sett och hört det pratats så mycket om dessa kakor och dum som jag är föll jag för grupptrycket. Direkt när jag kom hem från affären hällde jag upp ett glas iskall mjölk, pillade fram en kaka ur paketet och doppade den i mjölken som anvisningen påpekar. Var det gott eller var det gott? Det spröda kexet mjukade upp sig i kontakt med mjölken och smälte sedan perfekt samman med chokladsmeten, vilket fick smaklökarna att slå volter av lycka.

Nåja, nu ska vi inte överdriva... Jag tycker nog att det var ett kletigt chokladkex som alla andra Ballerinakakor jag har ätit och lägger nog inte mer tyngd i det. Smaskigt jovisst, men ingen större sensation. Eller?


Vad tycker Ni - Hiss eller diss?

Kommentarer
Postat av: Sofia Werlin - viktminsking

SV: tack söta du :)



den "vanliga" ballerinan är godast :)

2010-03-11 @ 21:03:38
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: JENNY HSU ♥

Hehehe eller hur? But I want more! :D

2010-03-11 @ 21:54:14
URL: http://yannii.blogg.se/
Postat av: Madde

Hej! Vad tycker du om vårens mode med skyhöga klackar? Är det något för dig eller håller du dig kanske till de lite lägre klackarna? Lämna gärna din åsikt hos mig. (Kommentera under inlägget skyhöga klackar i vår)



Tack på förhand

Kram!

2010-03-11 @ 23:12:13
URL: http://vinglasets.blogg.se/
Postat av: Frida

ÅHH! Jag var ute efter den sist jag var på Ica Nära men den var slut. Tur det kanske? Och jag är fortfarande lika nyfiken...

2010-03-12 @ 14:17:17
URL: http://vigubban.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0