Ångesten närmar sig

Jag längtar verkligen till sommaren med allt vad det innebär. Nästan allt i alla fall. Dessvärre finns det ett gissel med sommaren som jag inte tycker om och det är badsäsongen. Faktumet att man ska klämma ner sin blekfeta hydda i en bikini när solen tittar fram ger mig kalla kårar. Jag tycker verkligen att det är skitjobbigt. Rent av hemskt. Som om inte det vore nog har jag svårt att hitta bikinis som är snygga, känns bekväma och dessutom sitter bra. Den bikini som jag har haft de två senaste säsongerna börjar sjunga på sista versen, vilket innebär att jakten på en ersättare till denna säsong har börjat. Ångest... panik... motvilja... Känslorna är många.

Trots det hittade jag idag en modell som jag blev lite sugen på att beställa. Den påminner något om den senaste som jag har haft, som jag är riktigt nöjd med, så länge jag inte behöver visa mig i den offentligt vill säga.

Såhär ser den ut som jag nu är lite sugen på. Vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Hejsan! :)

Allt bra? =)

2010-05-17 @ 02:09:07
URL: http://tobbees.com
Postat av: Bella

Heej!

Ja du, har inget speciellt recept. Men viktigt att man pratar med varandra om man känner att det är något som man irriterar sig på. Prata prata prata, ge kärlek till varandra. Sen har inte vårt förhållande varit solsken jämt, nej nej.



Ohh snygg bikini, måste ha en ny, men vill helst inte visa mig för någo i bikini.. usch!



kram kram

2010-05-17 @ 09:52:51
URL: http://bellaellas.blogg.se/
Postat av: Soffan

Bikinin är kanonfin - som du! Köp den - den kommer sitta som en smäck! Jag har inte närmat mig en badstrand på 5 år pga att jag hatar att visa mig i badkläder ... Ska göra ett försök i sommar för Leo skull ;-) Må gott! Kämpa på med portfolion nu - tänk på din "morot"! Kramis!

2010-05-17 @ 10:20:42
Postat av: Sofia Werlin - mitt liv med LCHF

den bikinin har jag med :D

2010-05-17 @ 10:25:41
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Linda

Den är superläcker. Håler med om badsässongen. Varför skjuter man upp att ta tag i träningen på allvar till dagen innan man ska till stranden? Skönt att vovven börjar orka gå lite längre nu i alla fall... Kram

2010-05-17 @ 16:13:21
URL: http://linda-tunstrom.blogg.se/
Postat av: Frida

Skitsnygg! Det är bättre för självkänslan att köpa en ny och snygg bikini än att gå i en gammal ful med dåliga resår... Köp! Vart kommer den ifrån?

2010-05-17 @ 21:13:08
URL: http://vigubban.blogg.se/
Postat av: Sofia

Den har jag oxå funderat på, men den föll på att det är ett "sett".. att man inte kan välja olika storlekar i över o nederdel, kasst tycker jag. Plus att jag hellre ville ha trosorna i samma mönster men med knyt på sidorna :)

2010-05-17 @ 23:33:12
URL: http://sofianyström.se/
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s . b l o g g . s e

snygg bikini :)

2010-05-18 @ 22:34:33
URL: http://etalvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0