Brum, brum i skogarna

Idag har jag varit privatschaufför åt Emelie som inte var riktigt körklar efter gårdagens bravader. Vi åkte ut i vischan tillsammans med Simon för att fixa hem några reservdelar till hennes bil som krånglar. Det var grymt länge sedan jag körde bil och det var en sådan härlig känsla att få trycka lite extra på gasen ute på skogsvägarna. Om jag hade haft mer pengar vore min dröm att köpa en egen bil så att jag slipper vara så låst. Jag vill kunna ge mig ut och åka och känna friheten som man har med bil. Bara grejen att slippa åka och storhandla på cykel vore fantastiskt. Dock får det läggas på framtiden - när studierna är avklarade och jag har en stadig inkomst. Just nu är det otänkbart, tyvärr.

Efter att ha kört runt Emelie och Simon i närmare två timmar, i jakt på den där prylen, åkte vi hem till mig för att fixa middag. Därifrån begav vi oss ut till Baggetorp för att titta på min heting som spelade fotbollsmatch mot Högsjö. Det var riktigt kul och resultatet blev 3-2 till dem. Bra jobbat Baggetorp!

Nu vettisjutton vad jag ska hitta på. Raringen sover hemma i natt, så det kommer att bli tomt. What to do?
Ha en fortsatt trevlig söndagkväll allesammans!

Kommentarer
Postat av: Frida

Att ha bil är ju värsta lyxen! Vi köpte ju bil i somras och klarade oss rätt så bra innan dess men visst är det frihet att ha bil. Bara att kunna spontan-åka till IKEA eller nåt annat roligt. Och så är det ju grymt roligt att köra bil!

2010-05-09 @ 21:03:56
URL: http://vigubban.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0