Lutar åt en riktigt trevlig helg

Jag är precis hemkommen från Norrköping där det idag stod examinationsseminarium på schemat. Det gick rättså bra, trots att jag blev väldigt nervös och alldeles darrig på rösten när det var min tur. Seminariet gick ut på att dra lott om begreppen och sedan ansvara för det under samtalets gång. Jag fick begreppet kompetens och det var jag rätt nöjd med - inte speciellt svårt att definiera och relatera till den pedagogiska verksamheten. Efter den muntliga prövningen fick vi tillbaka våra portfolios med kommentarer och betygssättning. Det var mestadels positiva ord på min bedömning och jag blev godkänt. Det kändes väldigt skönt - ett bekymmer mindre så att säga.

Nu ska jag fixa lunch och ordna inför kvällen. Sandra kommer över klockan 17.00 och ska dricka lite Cosmopolitan innan det är dags att bege sig till bion. Ikväll vankas det nämligen Sex and the city 2. Som jag har längtat! Jag har hört blandade kommentarer från de som såg den på smygpremiären igår, t.ex. att den saknade tydlig handling, men jag hoppas att den ändå är sevärd.

Imorgon är det dags för födelsedagsfirande. Mathias fyller halvvägs till 50 år och detta ska självklart firas ordentligt. Dock ska det bli ett lugnare firande än senaste 25-årsfesten för min del, med tanke på hur illa det gick förra gången. Det är ju tur att man lär sig av sina misstag. Förhoppningsvis.

På söndag är det fotbollsmatch igen. Dessvärre kommer raringen inte att vara med eftersom han har varit sjuk större delen av veckan och inte varit på träningarna, men titta ska vi göra. Hela Baggetorp!

Händelserik helg - nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0