Hektisk start på veckan

I morse ringde de från min vfu-skola och hade lite panik. Halva lärarlaget tycktes vara hemma pga. sjukt barn vilket skapade smått kaos. Just idag behövde de mig i en fyra. I samma sekund som jag tackade ja ångrade jag mig lite smått. Jag har ju lovat mig själv att inte ta på mig för mycket åtanganden nu i samband med examensarbetet, utan bara fokusera på skrivandet. Trots det gick dagen ganska bra - den bara svischade förbi med andra ord. Innan jag visste ordet av det var klockan 15.00 och det lutade mot hemgång. Sedan dess har jag suttit vid datorn och försökt jobba igen de förlorade timmarna med examensarbetet och det ska jag fortsätta med under kvällen. Det är den sitsen jag har lovat mig själv att undvika, men någon enstaka gång är det acceptabelt.

Ja, den här veckan har rivstartat som ni hör. Jag ska försöka hålla samma tempo uppe resten av veckan så att jag får mycket gjort och kan ta helg med gott samvete när den väl gör entré. Längtar redan.

Dagens läsarfråga - hur många kladdkakemuffins tror du att jag kommer att baka denna vecka? Förra veckan slutade på 48 st (alla är slut må kanske tilläggas). En kvalificerad gissning, någon? Haha.

Ciao so long ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0