Middagstips

 

Kasslergratäng med ris

 

Ca. 10 skivor kassler

1 burk skivade champinjoner

1 paket bacon

1-2 bananer (ananas går också bra)

Matlagningsgrädde

Chilisås

Salt, peppar, cayenne och curry

Riven ost

 

1. Skär kasslern i skivor. Placera ut dem i en smord form.

2. Skiva bananerna och hacka baconet. Fördela banan, champinjon och bacon över kasslern.

3. Blanda matlagningsgrädde med chilisås och kryddor efter eget tycke och smak. Fördelas över kasslern.

4. Toppa med riven ost och gratinera i mitten av ugnen på 200 grader i ca. 15-20 min.

 

Serveras tillsammans med ris och sallad.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter himla smarrigt det där! ska jag testa! ;-) Kram!

2010-11-22 @ 09:38:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0