Ångestsöndag

Jag vet varken ut eller in just nu. Hemtentan ska lämnas in imorgon och jag är långt ifrån varken klar eller nöjd med min insats. Dessutom ska vi ha litteraturseminarium imorgon eftermiddag på tre stycken böcker, varav två jag inte ens har. På dem ska vi ha förberett diskussionsfrågor om barndomen som social konstruktion och det känns ju inte alldeles enkelt. Jag ska göra så gott jag kan, men risken finns att jag blir underkänd och får göra om det seminariet. Det är dock inte hela världen.

Ja, som ni hör behöver jag inte ifrågasätta vad jag ska sysselsätta mig med idag. Plugg, plugg och åter plugg. Jag önskar er alla en skön och avkopplande avslutning på helgen och en bra start på nya veckan!

Kommentarer
Postat av: Frida

SV: Ja, de är skitbra! Ge dem en chans. De har tre album ligger ute på Spotify. Alla lika bra! Ett band som har både lugna låtar och låtar med ett jäkla ös. Ett tips är att åka och kolla på dem i Linköping. De är ännu bättre live. Ta med dig Andreas! Han kanske gillar dem?!

2010-10-17 @ 15:23:56
URL: http://vigubban.blogg.se/
Postat av: elfrida @ popgownia.webblogg.se

Jaa, jag älskar de där ringarna! Stål är snyggt tycker jag och är heller ingen guldmänniska. Tycker det lätt blir tråkigt och guld passar inte lika bra till allt heller. Sedan symboliserar stål för mig allt vi gått igenom tillsammans, att vi fortfarande håller ihop och att vi alltid kommer göra det, att vi inte böjer för den starka stormen hur kraftig den än är. :)



Hihi, ni är så söta ni två! Är så glad att Andreas äntligen hittat rätt!



Ni får säga till när ni vill ta den där filmkvällen! :)



Kram!



2010-10-17 @ 21:09:49
URL: http://popgownia.webblogg.se/
Postat av: elfrida @ popgownia.webblogg.se

Ja, precis! Nej, våga vägra guld! ;)



Ja, man märker på Andreas hur mycket gladare och lugnare han är nu för tiden. Blir helt varm i hjärtat när jag ser er! Håll fast vid den där karln, han är en av mina finaste vänner och en otroligt fin person! :)



Nästa helg skall vi nog ha tid! Får kanske besök av min lilla brorsdotter någon dag, men det är ju i så fall under dagen så kvällen på fredag/lördag har vi fri! Skall snacka med Henke, så snackar du med karln din så hörs vi av mer om det så snart som möjligt! :) Så får ni fundera lite på vad ni skulle vilja se för film också! :D



Kram!

2010-10-17 @ 21:22:30
URL: http://popgownia.webblogg.se/
Postat av: elfrida @ popgownia.webblogg.se

Jag förstår precis vad du menar! Jag och Henke har dock en annan variant, haha; vi bråkar lite, tjafsar lite, men inom fem minuter diskuterar och löser vi allt istället för att fortsätta gnata. Det funkar bra för oss. ;) Haha!



Innan jag träffade Henke var jag i ett riktigt pissigt förhållande i två år. Han skulle liksom kontrollera mig samt försöka anpassa MIG efter honom. Fick inte vara mig själv. Med Henke har jag alltid kunnat vara mig själv och det är så jäääkla skönt att äntligen ha funnit rätt. Att känna sig så trygg i någons famn; DET trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva.



Fan vad bra vi har det, du och jag, som har sådana fina pojkar! :D

2010-10-17 @ 21:38:05
URL: http://popgownia.webblogg.se/
Postat av: angelina

allt bra med dig? :)

2010-10-18 @ 12:48:40
URL: http://angelinasliiife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0