Efterlängtade lördag

Åh, den här helgen har varit väldigt efterlängtad. Inte av någon speciell anledning, utan för att jag har varit trött och sett fram emot lite ledigt. Nästan varenda dag när jag kommer hem från jobbet, lagar jag mat, äter och somnar sedan på soffan efter att älsklingen åkt till träningen. Han har med andra ord fått sig en väldigt social sambo. Eller inte.

Idag är Andreas på fotbollscup i Gnesta hela dagen och jag är hemma och tar det lugnt. Jag laddar batterierna inför en trevlig tjejkväll hemma hos Ida, med start klockan sex. Förhoppningsvis hinner älsklingen hem innan jag beger mig iväg, så vi hinner ses däremellan. Det är ju trots allt vår månadsdag idag - nummer nio i ordningen!

Vi närmar oss året med stormsteg.
Jag älskar dig!

 


Kommentarer
Postat av: Sofia

Sv: Nää! Va surt att det är samtidigt som ni firar ett år! Men ni får slå på extra stort helgen efter helt enkelt :) Kul att ni trivs att bo som sambos! :) Ni får oxå ta hans om varandra :) <3

2011-02-09 @ 09:34:13
URL: http://www.sofianyström.se
Postat av: elfrida @ popgownia.webblogg.se

Sötnos! Vad fin du är! Jag/vi saknar dig/er också! Tycker allt att vi skall ses snart. Vi kan ju bestämma någon dag så kan jag och Henke kila över till er och se en film, eller så kommer ni hit, spelar ju ingen roll. :) Vore jättemysigt! Skall snacka med karln så kan ju du snacka med din.



Hoppas du mår bra och att jobbet går bra, och att vi hinner ta en chitchat på MSN snart.



KRAM! <3

2011-02-09 @ 09:54:59
URL: http://popgownia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0