Dags för lite nyheter

Jaha, imorgon är det torsdag och det innebär att jag arbetar min näst sista dag på mitt nuvarande jobb. Det är minst sagt blandade känslor! Jag kommer verkligen att sakna alla härliga barn och kollegor som har förgyllt min dag det senaste halvåret. Sedan kommer jag att sakna skolan i helhet som arbetsplats och alla runtiner som detta arbete har medfört - de har fått mig att må bättre än vad jag har gjort på mycket länge. Självklart finns det saker som jag inte kommer att sakna, men jag tar det som en erfarenhet rikare.

Nu när jag inte blir kvar på skolan, i mitt arbete som lärare i förskoleklass, kommer jag redan på måndag att börja på städ igen. Det är mest en nödlösning för att dryga ut kassan i sommar, om det nu skulle visa sig bli en arbetslös period i höst. Även detta medför blandade känslor, men jag biter ihop och blickar framåt mot allt det positiva som sommaren kommer att erbjuda.

Så, det var de mindre roliga nyheterna. Nu till det roliga! Imorgon kl. 13.20 är det dags för mig att gå på anställningsintervju till en tjänst som jag har blivit rekommenderad att söka. Jag är precis lika nervös som jag var inför intervjun till mitt nuvarande jobb, men försöker ändå ta det med ro. Det gick ju bra sist, så det är väl bara att försöka göra ett lika bra intryck igen, right?

Pjuuh, håll tummarna allt vad ni orkar!
Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0