Sköna lediga dagar i korthet

Imorgon är det återigen dags att styra stegen mot jobbet, efter tre dagar ledighet. Välbehövliga sådan. Tänk om alla veckorna såg ut på det viset - fyra dagar arbete och tre dagar helg. Det vore mer än lovligt skönt!

Vad har då hänt under dessa dagar? Jo, i torsdags eftermiddag avslutade jag mitt senaste projekt här hemma. Jag har nämligen målat om en massa saker och gjort fint runt om i lägenheten. Bilder kommer att dyka upp, så fort jag får tummen ur och laddar batteriet till kameran. I höstas hade jag dille på att baka bröd, precis innan jul stickade jag raggsockor för kung och foster land och förra veckan målade jag om allting som kom i min väg. Vad blir nästa projekt tro? Att jag aldrig kan vara lite lagom och hålla fast vid en hobby mer än någon/några veckor, det är faktiskt lite märkligt.

Innan jag hann blinka var det redan fredag kväll och det bjöds på god och trevlig middag hos Linda och Robert. Inte annat att det rasslar till bland vuxenpoängen när det vankas hemgång vid 23-tiden, efter att ha intagit kaffe och två glas vin.

Lördag bestod av en tur till Tallåsaulan med Perssonsläktet för att se årets revy. Under första akten konstaterade vi att den var riktigt rolig, betydligt bättre än förra året. Sedan gick det bara utför och blev sömnigt mot slutet. Efter revyn bjöds vi på mat på den orientaliska kolgrillen och avslutade sedan kvällen med kaffe och en cider hos älsklingens lillebror. Samma sak där - hemgång vid 23-tiden med blytunga ögonlock efter en cider. Var ska detta sluta?

Sist men inte minst, söndag. Den har bestått av tvättid, promenad till ÖB med Linnea och lilla Freja, finbesök av "farbror" Danne och filmkväll med karln. Med de orden avslutar vi detta röra och fullkomligt intetsägande inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0