Fredag och helgplaner

Då var det äntligen fredag igen. Detta har inneburit en ledig dag med hemmstudier och lite städning. Ikväll ska jag och Emelie ha myskväll hemma hos mig med lite godsaker framför tv:n. Vi båda ska jobba imorgon bitti och då är det skönt att ha en lugn och avkopplande hemmakväll. Jag ska som sagt upp skapligt och jobba mellan klockan 08.30-11.00. Efter det ska jag hem till Linnea och fira hennes fina dotter Freja som fyller 1 år. Jag är riktigt nöjd med presenten som jag har köpt och jag hoppas att den kommer att bli uppskattad. Smaken är som baken, så man kan ju aldrig veta säkert. Efter kalaset vet jag inte riktigt vad som händer. Det pratades lite flyktigt om en födelsedagsfest hos en killkompis, men jag har inte hört någotning mer om det. Antagligen blir det ingenting eftersom ingen vidare information har meddelats om det. Lite märkligt, men men... Alltid finns det någonting att hitta på, så man lär sällan gå sysslolös.

På söndagen ska jag försöka plugga lite igen och förbereda veckan som kommer. På kvällen vankas det en tur ut till Baggetorp där jag och Emelie ska titta på raringen som spelar fotbollsmatch. Det ska bli roligt och vi hoppas såklart på vinst, heja heja!

Föresten, nu har min eländiga huvudvärk äntligen släppt. Det är en enorm befrielse och jag känner mig pigg och glad igen. Det har varit några riktigt jobba dagar med dålig koncentration, motivation och noll ork, men det ska det bli ändring på nu. Skönt.

Önskar alla en riktigt trevlig och avkopplande helg! Det firar vi med lite skön partmusik, hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0