Söndag igen då

...och en ny vecka står inför dörren. Det är väl en vecka som inte direkt är efterlängtad, med tanke på att kursportfolion ska lämnas in på fredag, men det är bara att bita i det sura äpplet. Jag ska sätta mig och skriva på den snart och sedan pyssla med det resten av dagen. Måndag och tisdag är jag ledig från skolan och vad jag ska göra då lär jag väl sällan behöva nämna?!

Gårdagen blev en riktigt lyckad kväll. Jag och Ida var på tjejkväll hos Josse där vi åt tacos, drack vin och spelade spel. På vägen ner till stan mötte jag upp raringen och sedan blev det en vända i öltältet. Dessvärre var det rätt trist där så vi gick vidare mot Statt, där hans kompisar befann sig. Stället såg alldeles tvärdött ut och då bestämde vi oss för att gå hem istället. Hemma tände vi ljus på balkongen och avnjöt ett glas vin i den ljumma vår/sommarnatten. Hur mysigt som helst!

Jag trodde att jag skulle vara riksbakis idag med tanke på mängden alkohol som konsumerades igår, men icke. Redan klockan 8.30 slog jag upp ögonen, gick upp och drog igång en maskin tvätt, rensade kattlådan och gav katterna mat och var allmänt pigg. Helt otroligt. Sedan dess har jag tvättat två maskiner tvätt, dammsugit, diskat och uträttat en mängd andra trista hemmasysslor. Nu är det bara pluggande och träning kvar för att fullända denna dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0