Semester och festival på gång

Nu har vår semestervecka precis tagit sin början och det känns riktigt bra. Under dagen har vi uträttat lite ärenden och bara tagit det lugnt i värmen, så som det ska vara när man är ledig. Imorgon ska det packas och förberedas det sista inför avresan, för på onsdag förmiddag bär det av med tåget mot Borlänge. Det ska bli så himla roligt att komma iväg och uppleva någonting nytt och träffa en massa nya människor. Jag har garanterat några fullspäckade och underhållande dagar framför mig!

Männen i mitt liv


Männen i mitt liv.

♥ ♥ ♥

Jag älskar er villkorslöst!

Midsommarlockar och prästkragar

Nu är det snart dags att bege sig.

Hoppas att ni alla får en riktigt fin dag!


Glad midsommar
Nu önskar jag er alla en riktigt trevlig midsommar!

För vår del ska den firas med mat hos sambons mormor och morfar och sedan fest en bit utanför stan. Vi hoppas på fortsatt uppehållsväder, så kommer detta att bli en riktig toppendag!

Dagens inköp

Idag tog jag och karln en sväng på stan efter jobbet. Vi var båda sugna på att kolla på lite kläder och uträtta några ärenden och idag passade det bra. Jag var ute efter nya leggings, saltvattenspray och kanske en ny outfit till midsommarafton. Efter en stunds letande hittade jag denna klänning på H&M, men jag kunde inte riktigt bestämma mig om jag gillade den eller ej när den väl satt på plats. Jag fick ta mitt smakråd till hjälp och det gav positiv respons, så jag gick och blev med ny klänning. Tillsammans med vita 3/4-leggings och en vit kofta tror jag att det blir riktigt fint!

Här intill ser ni mönstret i närbild.

Gratisnummer av Topphälsa

Den senaste tiden har jag använt mig av Alpro soyas yoghurt till mina proteinsmoothies. Det är en god och nyttig produkt som ger en naturlig sötma i kombination med de färska bären.

Just nu har Alpro en kampanj där man samlar två etiketter och får 3 nummer av antingen Topphälsa eller LagaLätt på köpet. Eftersom jag älskar Topphälsa var mitt val enkelt, så nu är mina nummer beställda och på väg hem till mig. Vill du också registrera dina koder och få 3 tidningar gratis - klicka HÄR.

Nu ser jag ser fram emot trevlig och framförallt gratis sommarläsning!

Nedräkningen har börjat

Volbeat

Social Distortion

30 Seconds to Mars

The Sounds

The Ark

Christian Kjellvander

Bob Dylan

Jimmy Eat World

Maskinen

Mustasch

... och många, många fler!

 


Dags att skriva på

Jag är nyligen hemkommen från jobbet och intaget av lunch är avklarat. Nu sitter jag i soffan och laddar om batterierna med en kaffetår och några valnötter, innan det är dags att duscha och göra mig i ordning. Jag ska nämligen iväg om ca. 1 h för att träffa rektorn på min blivande arbetsplats och skriva under anställlningsavtalet. Inte förrän min underskrift sitter där på pränt, kommer jag att kunna förstå att detta är verklighet.

Kloka ord längs vägen

Sprang förbi en skylt idag på jobbet med ett mycket tänkvärt budskap. Jag var tvungen att plocka upp mobilen och fotografera texten eftersom jag vet att mitt minne är bra med kort. Orden och innebörden fick mig verkligen att tänka till.


Lite ditt och datt

En lista jag hittade och lånade av Linda.

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Ja, många nya bekanta och vänner, mest genom jobbet.
Fått ditt hjärta krossat: Nej, tack och lov!
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej
Fått reda på att någon har pratat om dig: Nej
Kysst en kompis: Nej

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Nej, det låter krånligt.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firade med familj och vänner. Sambon var bortrest.
Vilken tid vaknade du idag: 05.30.
Vad gjorde du igår runt midnatt: Låg och läste en bra bok.
Någonting som du längtar till: Att köpa hus.
Senaste gången du träffade din pappa: På mors dag.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Att tro mer på mig själv.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja.
Vad gör dig irriterad just nu: Småsaker på jobbet.
Vad gillar du gällande dig själv: Väldigt mycket, men framförallt min förmåga att bry mig om andra människor.

DIN FÖRSTA:
Operation: Blindtarmen 2006.
Piercing: Har ingen och har inte planer på att skaffa någon heller.
Tatuering: Nope.
Bästa vän: Julia.
Sport: Innebandy.
Husdjur: Marsvinet Pyret.
Vaccination du minns: Sprutorna inför Mexikoresan 2002.
Förälskelse: Det var på lågstadiet, i Tobias som gick i min klass.
Alkohol du drack: Öl.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: Kramar
Kortare eller längre: Längre, helt klart.
Romantisk eller spontan: Både och!!!
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar


Första veckan avklarad

Idag är det fredag och jag har precis avklarat min första arbetsvecka på städ. Veckan har gått förhållandevis fort, men det är ju inte något underhållande jobb om man säger så. Jag saknar mitt riktiga arbete något enormt och jag ser fram emot att återvända till det i höst. Även om det inte är på samma skola, kommer jag ju ändå att få arbeta med det jag vill.

Idag ska karln iväg och göra någonting med jobbet, så jag är gräsänka ikväll. Då ska jag passa på att hjälpa mormor att veckohandla, pyssla lite här hemma och eventuellt ta ett kvällspass på gymmet. Det låter väl som en schysst plan?

Trevlig helg allesammans!

Nyttigt kvällsgottis

 

Enkelt att göra, nyttigare än godis och snacks OCH fantastiskt gott!


Effektiv söndag

Denna dag fick sig ett abrupt uppvaknande! Tuss satt på fönsterbrädan och råkade dra med en blomkruka på vägen ner. Pang ner i golvet och där låg den vackra krukan som jag fick av rektorerna i fredags, i tusen bitar. Tuss satt och tittade förläget på mig medan jag plockade upp skärvorna och dammsög upp jordresterna. Då tyckte jag synd om henne, för det syndes så väl att hon hade blivit rädd av smällen och att det var en olyckshändelse. Det var startskottet på denna dag!

Efter detta snabba uppvaknande har dagen gått i ett. Jag och älsklingen hade bestämt att söndagförmiddagen skulle vikas åt städning och så blev det minsann. En timmes intensiv städning tillsammans resulterade i ett skinande rent och väldoftande hem och det kändes riktigt bra.

När städningen var klar och pulsen ändå var uppe, passade jag på att avverka 1 h och 20 min på gymmet. Min motivation för träning och god kosthållning är återigen på maxnivå och resultaten har redan börjat visa sig. -3 kg på vågen och orken på gymmet stiger allt mer. Jag och sambon stöttar varandra och tillsammans ska vi lyckas storartat, den saken är säker. Ensam är faktiskt inte stark i mitt fall, det är tydligt!

Gåva från barnen

Har ni sett en så fin gåva som jag fick från barnen och deras föräldrar idag på skolavslutningen? Det är ett armband från Humanity som skänker sina intäckter till föreningar runt om i världen, i förmån för utsatta människor och vår natur. Jag tycker att det är himla fint och alla budskap runt om på armbandet säger så mycket! En fin gåva för en gott ändamål.

 

Vill ni läsa mer om produkten, klicka HÄR.


Snabba puckar minsann

Som jag berättade igår, var det dags för anställningsintervju idag. På plats fanns rektorn och två eventuellt blivande arbetskamrater redo att grilla mig ordentligt. Nejdå, riktigt så farligt var det inte! Eftersom jag kände till rektorn sedan tidigare, blev det ett avslappnat och behagligt samtal. Efteråt kändes det riktigt skönt och jag fick veta att beskedet skulle komma per telefon senast den 20 juni. Väntans tider så att säga!

När jag kom hem satte jag mig vid datorn och klickade runt lite på nätet som vanligt. Plötsligt ringde telefonen och jag kunde se rektorns nummer blinka på skärmen. Jag trodde först att de hade några kompletterande frågor, men det visade sig att beslutet redan var fattat.

JAG FICK JOBBET!

Det närmaste året väntar sig således heltidsarbete på en skola i närheten av min bostad, med inriktning på förskoleklass, fritids och grupptimmar i år 1. Som om inte detta vore nog, har tjänsten möjlighet till tillsvidareanställning när tiden löper ut. Det vore ju rena drömmen!

Jag är så lycklig!

Dags för lite nyheter

Jaha, imorgon är det torsdag och det innebär att jag arbetar min näst sista dag på mitt nuvarande jobb. Det är minst sagt blandade känslor! Jag kommer verkligen att sakna alla härliga barn och kollegor som har förgyllt min dag det senaste halvåret. Sedan kommer jag att sakna skolan i helhet som arbetsplats och alla runtiner som detta arbete har medfört - de har fått mig att må bättre än vad jag har gjort på mycket länge. Självklart finns det saker som jag inte kommer att sakna, men jag tar det som en erfarenhet rikare.

Nu när jag inte blir kvar på skolan, i mitt arbete som lärare i förskoleklass, kommer jag redan på måndag att börja på städ igen. Det är mest en nödlösning för att dryga ut kassan i sommar, om det nu skulle visa sig bli en arbetslös period i höst. Även detta medför blandade känslor, men jag biter ihop och blickar framåt mot allt det positiva som sommaren kommer att erbjuda.

Så, det var de mindre roliga nyheterna. Nu till det roliga! Imorgon kl. 13.20 är det dags för mig att gå på anställningsintervju till en tjänst som jag har blivit rekommenderad att söka. Jag är precis lika nervös som jag var inför intervjun till mitt nuvarande jobb, men försöker ändå ta det med ro. Det gick ju bra sist, så det är väl bara att försöka göra ett lika bra intryck igen, right?

Pjuuh, håll tummarna allt vad ni orkar!
Godnatt.

Kloka ord


Dagens "vill ha"

Anna Skippers Viktpaket 599 kr.

 

Många av er känner säkert igen dessa produkter från programmet "Du är vad du äter".

Om inte, finns det massvis med intressant läsning HÄR, för er som är nyfikna.


Födelsedagsbarnen

♥ Idag fyller mina älskade raringar 4 år! Värst vad åren går. ♥


RSS 2.0