2009-12-12

Idag är det lördag och det har inneburit jobb på förmiddagen. Efter jobbet tog jag en sväng hem till mormor som känner sig lite krasslig just nu. Hon har fått något problem med ryggen som strålar ner i höften och gör henne ostadig i benen. Jag hjälpte henne att åka och handla lite småsaker som hon behövde och så fikade vi och pratade skit som vanligt. Efter lite sällskap verkade hon genast mycket piggare! Jag ska se till att åka dit och muntra upp henne lite oftare nu när jag är ledig från skolan framöver.

Sitter just nu och dricker en kopp kaffe och knaprar på en pepparkaka. Vi var och bakade pepparkakor hemma hos Emils mamma igår och då fick jag med mig en påse kakor hem. Det är alltid smaskigt och bra att ha hemma om det kommer främmande. Förra året åt jag mig alldeles illamående på pepparkakor, så i år ska jag vara lite försiktig. Man behöver liksom inte äta upp alla på en gång - hur gott den än är. T.om Felix tyckte att det var gott med pepparkakor. Han var framme och nosade på kakorna när jag satt vid köksbordet och när jag bröt bort en bit från min gris knaprade han i sig det med god aptit. Det kan ju inte vara helt normalt för en katt?

Ikväll blir det lite festligheter. Först ska vi ut och äta och efter det bär det av till Henhouse där det ikväll vankas spelningar. Det är unga lokala förmågor som ska spela och det är alltid roligt att se.

Dags för en dusch och lite make up :)
Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!

Kommentarer
Postat av: Bella

Den är så fin!Var rädd att den inte skulle passa med mera.. nu längtar jag till nyår!



Har du hittat någon klänning ;)?

2009-12-12 @ 19:22:18
URL: http://bellaellas.blogg.se/
Postat av: Petra

mums på pepparkakor !

2009-12-13 @ 17:51:41
URL: http://acidbanana.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tack för tipset om tryffelkladdkakan, den var väldigt uppskattad och god :) Kram Johanna

2009-12-13 @ 18:12:08
URL: http://hannamedj.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0