Fullkomligt slut!

Hoppas att alla har haft en riktigt bra jul! Vi hade en kanontrevlig kväll med härliga människor och god mat, precis som det ska vara. Julen blir så speciell nu när syskon och släktingar har småbarn. Då känns julen plötsligt värd att fira igen!

Idag har jag spenderat större delen av dagen hos min syster. Hela förmiddagen åkte jag och 2-åriga systersonen snowracer och byggde en jättestor snögubbe. Han var helt lyrisk av att vara ute i snön och leka och jag skulle ljuga om jag sa att moster inte var detsamma. Jag blir som ett barn på nytt när jag får vara ute och leka, speciellt med Edwin. När vi hade tröttnat på all snö och blivit för blöta om ytterkläderna gick vi in och byggde med lego och plockade med hans snickarbänk som han fick i julklapp igår. Han uppskattar verkligen när man är med och leker och jag är ju en sådan som inte bangar att leka. Efter all lek åt vi lite rester från gårdagens julbord och sedan var det dags att sova middag. Det hade jag med behövt kan jag säga, för det suger musten ur en att hålla samma tempo som en tvååring.

Är precis hemkommen och ska fixa lite mat. När det är avklarat väntar dusch, smink och hårfix inför kvällens fest. Det ska bli så roligt att träffa alla ikväll - juldagen är ju en typisk home coming day. Förhoppningsvis lugnar sig allt detta snöande, för det gillar jag verkligen inte när jag ska ut. Världens I-landsproblem alltså, men det förstör ju sminket och håret. Gaaaah!

Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Veronica <3

SVAR:Tack :) Jag gjorde den på Myspace =)

Hoppas du haft en toppenjul ;)

<3

2009-12-26 @ 18:38:20
URL: http://verraan85.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

Sv: haha det konstiga var att jag inte alls hade druckit mycket :S

2009-12-26 @ 22:07:22
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Carro

Lite sent men god jul :D

2009-12-26 @ 22:40:47
URL: http://chitay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0